Ateliere Scrie despre tine în librăria Humanitas de la Cișmigiu, în iulie și august 2015

Prima pagină » Noutăţi » Ateliere Scrie despre tine în librăria Humanitas de la Cișmigiu, în iulie și august 2015
De două ori pe lună, în iulie și august 2015, trainerii Scrie despre Tine vin la Librăria Humanitas de la Cişmigiu pentru 2 ore de atelier în care vor experimenta ce se poate naşte din întâlnirea celor care vor să scrie despre poveştile lor personale şi cărţile din librărie. Primul atelier va avea loc sâmbătă, 18 iulie 2015, între orele 17:00 și 19:00. Participarea este gratuită, pe baza înscrierii la adresa scriedespretine@gmail.com.

Cărţile intră într-un proces viu de explorare care generează texte despre prezent şi lumea în care trăim. Veţi putea interacţiona cu spaţiul şi obiectele din librărie într-un fel nou, care vă va pune în postura de explorator şi scriitor.

Trainerii Scrie despre Tine vor modera această experienţă lucrând pe metoda de scriere creativă aplicată în atelierul Scrie despre Tine.

Textele care rezultă din aceste întâlniri vor fi publicate pe paginile de facebook ale librăriei Humanitas de la Cișmigiu şi Scrie despre Tine şi pe pagina dedicată evenimentului și ar putea genera spectacole lectură în librărie.

Traineri: Vera Ion (scriere creativă), Sorin Poamă (actorie), Alina Medoia (actorie), Octavian Dan (scriere creativă).

Scrie Despre Tine – Şcoală Independentă de Teatru şi Film care dezvoltă poveşti prin explorarea realităţii.
Prin exerciţiile de scris şi actorie, şcoala îşi doreşte să descopere şi să dezvolte acele poveşti care redau realitatea în care trăim. Textele îşi găsesc inspiraţia în oameni şi sunt ancorate în mediul socio-cultural şi politic actual. Metoda Scrie Despre Tine îmbină scrisul cu actoria într-un proces activ de dezvoltare a textului. Vrem să spargem barierele psihologice legate de scris şi actorie – prin antrenament, oricine poate să ajungă să scrie un text dramatic şi să îl interpreteze.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner