August Burns Red si KORPIKLAANI confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Prima pagină » Noutăţi » August Burns Red si KORPIKLAANI confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

AUGUST BURNS RED este al patrulea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august 2017 pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.


De la aparitia in 2003 in scena locala din Lancaster, August Burns Red a evoluat in unul din cele mai importante nume ale scenei metal moderne, avand o legiune masiva de fani pe intreg mapamondul. August Burns Red au petrecut toata aceasta perioda in incercarea de a consolida un echilibru intre un sound heavy si agresiv, cu un continut liric aparte, oferind in acelasi timp o abordare muzicala inventiva, dinamica. Palmaresul trupei include 5 materiale discografice, un al saselea urmand a fi lansat in 2017.

Cel mai nou album, Found In Far Away PLaces, a debutat pe locul 4 in Billboard Top Albums Chart, 9 in Billboard Top 200, in timp ce piesa ‘Identity’ a fost nominalizata pentru Best Metal Performance in cadrul Premiilor Grammy. August Burns Red a concertat in toata lumea alaturi de Underoath, A Day To Remember, Lamb Of God, Bring Me The Horizon sau Every Time I Die, din America de Sud si pana in Europa, Australia, Japonia, Rusia si chiar Africa de Sud. De doua ori headlineri in cadrul celebrului turneu Vans Warped Tour, August Burns Red va concerta pentru prima data in Romania, la Rockstadt Extreme Fest.KORPIKLAANI este al cincilea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august 2017 pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Un nume ce probabil nu are nevoie de prezentare, Korpiklaani este lider incontestabil al scenei folk metal internationale, grup format in 2003 cu intentia de a readuce la viata muzica traditionala folk. Totusi, nimeni nu ar fi putut prezice impactul pe care aceasta formatie il va avea asupra scenei metal.

Imbinand muzica metal cu instrumente nonconventionale si un concept liric bazat aproape integral pe lirica finlandeza, Korpiklaani a devenit una din cele mai puternice nume ale scenei, sustinand constant turnee masive in Europa sau America de Nord si invitati de fiecare data pe scena celor mai mari evenimente de profil din lume.

Cu un palmares discografic ce numara peste 12 materiale, cel mai nou album al finlandezilor poarta numele Noita, primul album inregistrat alaturi de Sami Pertulla (acordeon), membru ce a adus o contributie masiva asupra partilor folclorice. Un nou album va fi lansat in scurt timp.

Pana in acest moment au fost confirmati OPETH, KORPIKLAANI, ALESTORM, AUGUST BURNS RED si NILE.


Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

190 lei = 16.09 – 16.11.2016 230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017 270 lei = 2.02 – 09.07.2017 300 lei = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, http://www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 8 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9679 RON
GBP 1 x GBP = 5,8029 RON
USD 1 x USD = 4,6140 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 8 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner