B.U.G. Mafia concerteaza pe 29 iulie la Romexpo

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » B.U.G. Mafia concerteaza pe 29 iulie la Romexpo
B.U.G. Mafia concerteaza pe 29 iulie la Romexpo

 

Pe 29 iulie va asteptam la Romexpo in aer liber la un concert B.U.G. Mafia iar primele bilete au pret earlybird. Evenimentul va respecta normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.

“S-a stabilit” si “s-a demonstrat” din nou anul trecut ca suntem #CeaMaiTareTrupa si #CeiMaiTariFani, cand am facut impreuna cel mai mare headline show din pandemie in Romania. Prin urmare nu e nevoie sa mai spunem asta inca o data intr-un text prea serios, trecem la ce e important.

Vineri, 29 Iulie, va asteptam iar la Romexpo (Parcarea C), sa facem haos dupa inca un an de restrictii. Pregatim un concert B.U.G. Mafia asa cum v-am obisnuit, cu o productie masiva, cu ecrane mari si continut video pe toata durata showului, cu multe hituri si bineinteles cu multi dintre voi, fanii Mafia, alaturi de noi.

Biletele se gasesc pe bilete.bugmafiaoficial.ro si in reteaua iaBilet.ro.

Accesul fanilor va fi permis in baza regulilor ce vor fi in vigoare la data respectiva. Exista posibilitatea ca organizatorul sa fie obligat de lege sa va solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinarii sau a existentei anticorpilor.

Va multumim tuturor pentru sustinere si ne vedem la Romexpo!

#CeiMaiTariFani #MaiMultiDecatArmata #BUGMafia

Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Biletele au urmatoarele preturi earlybird Cat C 79 lei, Cat B 99 lei, Cat A 129 lei (in fata scenei)

Numarul biletelor din Cat A si Cat B este limitat la 2.000 de bucati pentru fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FM

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
21 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner