Balade din Carpati

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Balade din Carpati

Dupa 2 ani de succes in Europa in fata a peste 50.000 de spectatori

FELICIA FILIP si K1 sustin spectacolul “Balade din Carpati” si in Romania

“Esti Mandru sa fii Roman ? – Noi suntem !!! “

Cu aceasta intrebare a inceput fiecare spectacol al marii soprane Felicia Filip si a grupului etno-rock K1 . Si nu intamplator , pentru ca la initiativa celor 3 membrii ai grupului K1 – Radu Fornea , Daniel Alexandrescu si Mircea Presel , a producatorului Cornel Diaconu si a regizorului Cristian Mihailescu acum mai bine de 2 ani a debutat turneul “Callatis EuroTour” concretizat in peste 30 de concerte desfasurate in 5 tarii din Europa ( Austria , Germania , Italia , Belgia , Franta ) in fata a peste 50.000 de spectatori prin care sa reusit sa se arate lumii occidentale ca exista valoare , cultura , istorie si o minunata zestre si traditie populara si in Romania .

Astfel dupa doi de ani de succes cu acest spectacol in lume , Felicia Filip alaturi de grupul K1 aduc si pe scena din Romania un regal de muzica etno-rock simfonica intr-un concept unic de lumina , imagine si sunet .

Spectacolul ”Balade din Carpati” va avea loc luni 11 mai 2009, ora 19.00 in Studioul de Concerte “Mihail Jora” a Societatii Romane de Radiodifuziune. Invitati speciali in spectacol sunt actorul Vlad Radescu, Orchestra de Camera “ARKADIA” si Corul “AMADEUS”.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Radio ,sunt in numar limitat si costa intre 10 lei si 20 de lei. Informatii despre bilete se pot obtine la telefon: +40-21-3031428; +40-21-3031479

Felicia Filip si K1 ne-au declarat : “ Cu ocazia acestui spectacol extraordinar debuteaza si campania “ Mandru sa fii Roman – Iesi in Lumina ! ” , campanie ce isi propune ca alaturi de partenerii nostrii Radio Romania si TVRi prin intermediul site-ului http://www.mandrusafiiroman.ro/ si a mass-mediei in general sa promoveze initiativa de a atrage cat mai multi romani care sa-si prezinte acele valori pe care le cunosc si care traiesc langa ei indiferent de ce profesie au : doctori , ingineri , artisti , profesori , sportivi , s.a.m.d , si care merita “ sa fie scoase in lumina “ , sa le cunoastem , pentru a ne mandri cu ele ca si natie ”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner