Bandidos concerteaza in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Bandidos concerteaza in El Grande Comandante

Joi 9 iulie 2009 trupa Bandidos va sustine un concert la nivelul doi al clubului El Grande Comandante. Concertul promite o atmosfera de exceptie si un sound care va pune in miscare spiritele.

Trupa Bandidos reprezinta un boom pe scena muzicala din Romania, fiind singura trupa care adopta stilul pop – rock latino. Cei cinci baitei au abordat increzatori acest sound care le-a adus succesul.

Primul album al trupei Bandidos se va fi intitula "Nu-mi dai scapare", si contine 10 piese, atat slow (Nu-mi dai scapare, O zi fara tine), cat si melodii latino-pop, pline de energie si temperament – (Bandidos, Para-papa). Trupa are o experienta muzicala solida, avand in vedere ca patru din cei cinci membrii Bandidos au facut parte din grupul Bosquito.

Desi trupa este se bucura inca de debut, in viitor este preconicat un adevarat succes. Tavi Clonda (vocal), Victor Solomon (chitara), Victor Stephanovici (bas), Misu Constantinescu (clape) si Vladimir Sergheev (tobe), intr-un cuvant Bandidos, se dedica cu mult devotament cerierei lor muzicale: au compus, orchestrat si produs propriul album.Videclipul lor este produs in totalitate de ei. Prezenta lor s-a facut simtita atat in concerte in cluburi, cat si in emisiuni televizate.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.044

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner