Bastille lanseaza melodia “Distorted Light Beam”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Bastille lanseaza melodia “Distorted Light Beam”

Bastille a reflectat întotdeauna asupra mediului înconjurător în arta lor, dar cum să dăm sens unei lumi în care știrile false au o agenție și realitatea noastră este trăită din ce în ce mai mult online? O lume în care putem fi oricine vrem să fim, din spatele strălucirii unui ecran, creând avatare care să depășească inadecvările noastre și să strălucească dezamăgirile pe care viața reală ni le aruncă.

Plictiseala secolului XXI a accelerat nevoia de a crea fantezii, agravată și de pandemia recentă. De la filtre măgulitoare pe Instagram până la locuirea peisajelor virtuale ale universului gamer-ului, ambele ne oferă o libertate infinită și capacitatea de a prospera mai mult decât viața reală în sine.

 

Bastille lanseaza melodia “Distorted Light Beam”

 

Pe noul single, „Distorted Light Beam”, co-scris și coprodus împreună cu Ryan Tedder, alături de colaboratorul de lungă durată al trupei, Mark Crew, formația britanică multi-premiată reflectă asupra modului în care ne schimbăm cu toții și a modurilor în care ne pot manipula realitățile pentru a se potrivi unei narațiuni care ni se potrivește mai bine. Spune-i distop, utop sau, pur și simplu, numește-l viitor… Acesta nu este un cântec care stă la judecată atât de mult încât să recunoască schimbarea paradigmatică care are loc. „Când visez, pot face orice”, cântă Dan,  „Când visez diseară, pot merge oriunde… Când visez diseară, pot fi oricine …”

Stream: https://umusic.lnk.to/DistortedLightBeamPR

Dan declara:

Este un cântec despre posibilități nelimitate – nu este ceva pe care oricare dintre noi îl are în viața reală chiar acum, așa că a fost distractiv să explorăm ideea, în timp ce experimentăm cu sunete noi în muzica noastră.

Link YouTube:

 

Distorted Light Beam, o strălucire metalică a pop-ului retro-futurist, marchează un nou capitol pentru trupa, care revoluționează sunetul Bastille, și este prima lansare a celui de-al patrulea album de studio al trupei, care va fi lansat anul acesta. Amplasat în viitor, videoclipul piesei vede o tehnologie imersivă, nou dezvoltată, Futurescape creat de entitatea tehnologică globală pionieră Future Inc, care transformă viața așa cum o cunoaștem.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner