Becky Hill lansează noul ei single, „My Heart Goes (La Di Da), in colaborare cu Topic

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Becky Hill lansează noul ei single, „My Heart Goes (La Di Da), in colaborare cu Topic

Noul track vine după lansarea pieselor „Remember”, care are acum si certificarea de platină și este în prezent în top 5, în UK Official Singles, „Better Off Without You” ft. Shift K3Y, (care are certificarea de platină si a acumulat peste 600,000 în vânzări), „Heaven On My Mind”, (a acumulat peste 133 de milioane de stream-uri la nivel mondial si a primit certificarea de aur), și hit-ul ei din primăvară, “Last Time”, care a ajuns in Top 40

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MyHeartGoesPR

Piesa “My Heart Goes (La Di Da)” este extrasă de pe albumul de debut al lui Becky, Only Honest On The Weekend, care va fi lansat pe 27 august si va include  apariții speciale de la artiști precum 220 Kid, Banx & Ranx, David Guetta, Shift K3Y, S1mba, Sigala și Topic. Becky a scris toate piesele de pe album și a lucrat la producția pieselor împreună cu o gamă largă de producători de la Lost Boy și Billen Ted până la MK, MJ Cole și MNEK.

Materialul “Only Honest On The Weekend” este prezentat dupa Get To Know”, din 2019, o colecție de 13 piese lansate de Becky sau pe care Becky le-a scris și pe care a cântat în colaborare. „Get To Know” are acum certificarea de aur, după ce a fost confirmat de către Official Charts drept unul dintre primele 5 albume cu cele mai multe stream-uri ale unei artiste britanice, în 2020 și a ajuns pe locul 16 în Billboard Dance/Electronic Albums Chart, în S.U.A.

În plus față de lansarea albumului Only Honest On The Weekend, vara aceasta Becky va cânta la mai multe festivaluri (incluzând Reading & Leeds Festival, TRNSMT și Isle of Wight Festival), înainte de a-și începăe turneul ei în UK & Irlanda la toamnă.

Cu o iscusință indubitabilă de a scrie hit-uri pop și cu o reputație drept pionieră a muzicii electronice, Becky Hill este unul dintre cei mai ascultați artiști britanci ai momentului. După ce a scris și a lansat douaprezece single-uri care au ajuns în top 40 UK Official Singles Chart, (incluzând două single-uri care au ajuns în top 10, un hit care a fost pe locul 1 și nouă single-uri care au primit platină), Becky a adunat până în prezent peste 2 miliarde de stream-uri doar pe Spotify și 1 miliard de stream-uri în U.K. Ea are peste 14 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, si a fost numită a doua artistă britanică cu cele mai multe stream-uri pe Spotify U.K., atât în 2019, cât și în 2020.

Cu sunetul său distinctiv, combinând versuri emoționale cu un sound pozitiv, Topic s-a făcut remarcat încă de la început. „Breaking Me”, cu A7S, a devenit unul dintre cele mai mari single-uri din 2020, adunând peste 1,8 miliarde de ascultari si a ajuns pe locul 1, la radioul dance din SUA – Mediabase, iTunes și în topul Global 200 Shazam. Piesa a primit certificări în 28 de țări din întreaga lume, dar si o nominalizare la Billboard Music Award pentru Top Dance / Electronic Song.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner