Bilete FOR THE MASSES in numar limitat pentru fanii Depeche Mode de la Bucuresti !

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Bilete FOR THE MASSES in numar limitat pentru fanii Depeche Mode de la Bucuresti !

Bucuresti, 17 iunie 2023 – Dave Gahan si Martin Gore au decis sa le faca o bucurie fanilor din Romania si sa le ofere un numar limitat de bilete ‘’FOR THE MASSES’’ la un pret special, pentru a-i rasplati pentru sprijinul lor neincetat si devotamentul aratat de-a lungul anilor! Biletele FOR THE MASSES se gasesc la pretul  unic de 99 de lei, in numar limitat, pe www.depechemode.emagic.ro, in retelele iaBilet si Entertix.

Trupa britanica Depeche Mode a fost contactata cativa fani din Romania care le-au marturisit ca nu-si pot permite achizitionarea biletelor pentru concertul de pe 26 iulie, de la Arena Nationala. Liderii trupei Depeche Mode, Dave Gahan si Martin Gore, au decis sa ii ofere publicului din Romania ocazia sa-i vada live, punand la dispozitie un numar limitat de bilete la un pret special. Biletele FOR THE MASSES sunt modalitatea prin care trupa doreste sa-si rasplateasca fanii pentru devotamentul si admiratia pe care acestia le-o poarta inca de la inceput. 

Primul concert Depeche Mode in Romania a facut parte din turneul mondial ‘’Touring The Angel’’ si a avut loc pe 23 iunie 2006, pe Stadionul Lia Manoliu (actualmente Arena Nationala). Romanii s-au bucurat si de alte doua concerte Depeche Mode acasa: in mai 2013, pe Arena Nationala, iar cel mai recent in 2017, pe la Cluj Arena.

Dupa 7 ani, Depeche Mode revine la Bucuresti. Concertul face parte din turneul Mondial Memento Mori si va avea loc la Arena Nationala, pe 26 iulie, in cadrul unul eveniment organizat de Emagic. Memento Mori este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode si continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 in 11 teritorii si in top 5 in alte peste 20 de tari. Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul dupa mai bine de cinci ani. 

Evenimentul a fost primit cu entuziasm de fanii Depeche Mode din Romania, iar biletele de la gazon, din inelul 1 si inelul 2 ale arenei sunt deja epuizate.

Biletele FOR THE MASSES, dar si ultimele bilete din Categoria 6, pentru concertul Depeche Mode + Hælos de la Arena Nationala din Bucuresti pot fi achizitionate de la depechemode.emagic.robilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum si din retelele iabilet.ro si Entertix.ro.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Bilete FOR THE MASSES in numar limitat pentru fanii Depeche Mode de la Bucuresti !

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 2 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
9 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner