Biletele pentru concertul Schiller, la pretul de la 89 lei, sunt sold out

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Biletele pentru concertul Schiller, la pretul de la 89 lei, sunt sold out

Biletele la prețul promotional pentru concertul SCHILLER- KLANGWELTEN TOUR de pe 19 ianuarie, de la Arenele Romane, sunt, în acest moment, SOLD OUT! Invitam iubitorii lui Christopher von Deylen sa achizitioneze bilete de pe ambilet.ro, la pretul de 109 lei, pana pe data de 18 ianuarie 2019.

Va reamintim ca magneticul artist german va concerta la Bucuresti, intr-un show exclusivist, o adevarata cascada perfecta de sunet si lumini, in care vom asculta si cateva piese de pe viitorul sau album “Morgenstuns” (“Rise” – in engleza), care, se pare, va fi lansat anul viitor.

“Sunt foarte multumit de “Rise”. Am lucrat la acest material cum rar mi s-a intamplat, cu foarte multa bucurie! Abia astept sa vi-l prezint! Are si invitati surpriza”, a conchis Christopher.

http://bit.ly/Morgenstund_PreOrder

Intrarea la concert va fi permisa de la ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00!

Daca in 2016, cand a concertat (practic) pentru prima oara in Romania, Schiller si-a cerut scuze ca nu stie sa spuna “multumesc” in limba romana. Atunci, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, ca se va intoarce si va invata! Iata ca revine si… nu oricum, ci cu mult mai multe piese cunoscute si cu o scena senzationala, inundata de lasere, lumini si sunet surround.

De-a lungul carierei sale, artistul a sustinut concerte EXTREM de apreciate atat de catre public cat si de catre mass-media. Schiller si-a cunoscut faima incepand cu 1998. Numele l-a preluat dupa poetul si dramaturgul german Friedrich Schiller. Postul de televiziune grecesc “Music Force Europe” dedica timp muzicii lui Schiller, in fecare saptamana, intr-un show ce se numeste “Schill-Out”.

Primul succes cu adevarat rasunator a lui von Deylen s-a petrecut in 2003 cu albumul Leben (Viata, Existenta), primul dintr-o serie de materiale foarte reusite si apreciate de un public larg. Cinematicul album “Future”, aparut in 2016, a fost inspirat de zilele petrecute in desertul Mojave, din SUA. Pe acest ultim produs discografic, SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei “For You”.

“Future” a sarit direct pe locul 1 in Germania, in prima saptamana de la aparitie.

Biletele pentru  show-ul SCHILLER, KLANGWELTEN TOUR se gasesc exclusiv pe AmBilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:

·         PRESALE 1: 89 lei –SOLD OUT!!!

·         PRESALE 2: 109 lei

·         ACCES GENERAL : 135 lei

 

DESPRE SCHILLER (CHRISTOPHER VON DEYLEN)

Schiller (Christopher von Deylen – n. 15 octombrie 1970) este un artist de muzica electronica (chill out/trance) si ambient de origine germana.

Dragostea pentru muzica s-a nascut in 1982, “cand am auzit prima oara o caseta de calitate foarte proasta cu Tangerine Dream. Acela a fost momentul decisiv, punctul de plecare”, a declarat artistul intr-un interviu pentru unsitedemusica.ro, in 2016..

De-a lungul ultimilor ani, acesta a sustinut concerte EXTREM de apreciate de public si de mass media. Schiller si-a cunoscut faima incepand cu 1998. Numele l-a preluat dupa poetul si dramaturgul german Friedrich Schiller.

Initial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen si Mirko von Schlieffen. In jurul anului 2001, von Schlieffen a parasit trupa, lasandu-l pe von Deylen singurul membru.

In 2002, Schiller a castigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu “Dream of You”.  Schiller a vandut peste 7 milioane de albume in întreaga lume.

Christopher von Deylen nu a facut partea de voce niciodata si s-a ajutat cu nume de renume, precum: Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howellsdin Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu – cunoscuta sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formatia spaniola Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September etc…

Alte colaborari importante a avut alaturi de: Anggun, Lang Lang, Klaus Schulze, Mike Oldfield, Helen Boulding, Kate Havnevik, Damae of Fragma, Stephenie Coker si actrita germana Anna Maria Mühe.

DISCOGRAFIE:

Albume lansate in Europa:

·         1999 – Zeitgeist (Spirit of the Age)

·         2001 – Weltreise (The World Trip)

·         2003 – Leben (Life)

·         2005 – Tag und Nacht (Day and Night)

·         2008 – Sehnsucht (Desire)

·         2010 – Atemlos (Breathless)

·         2012 – Sonne (Sun)

·         2013 – Opus

·         2016 – Future

·         2019? – Morgenstund

Albume lansate in SUA:

·         2001 – Zeitgeist

·         2002 – Voyage

·         2004 – Life

·         2005 – Prologue

·         2007 – Day and Night

·         2011 – Breathless

·         2013 – Sun

http://www.schillermusic.com/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner