Boier Bibescu lanseaza piesa “Povestea ei”, in colaborare cu Glance si Stella

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Boier Bibescu lanseaza piesa “Povestea ei”, in colaborare cu Glance si Stella

Dupa ce a cantat “Pare Usor” alaturi de Sarmalele Reci, Boier Bibescu ramane in aceeasi zona dramatica si lanseaza piesa “Povestea ei”, o colaborare cu Glance si .

Chiar daca ne aflam in luna iubirii, Boier Bibescu ne aminteste prin noua lui piesa ca nu toate lucrurile sunt roz intr-o relatie de iubire, ba mai mult, intalnim situatii in care vina este pasata de la un partener la altul.

“De cele mai multe ori, piesele produse de mine au fost inspirate din realitatea mea sau a oamenilor din jurul meu. La fel s-a intamplat si cu “Povestea ei”, piesa pe care am scris-o in doua ore dupa ce am stat la povesti cu un prieten de-al meu despre problemele lui cu iubita. Le-am aratat ideea piesei lui Alex Velea si Rashid, care imediat au scris refrenul. Vocea Stellei s-a potrivit manusa cu refrenul, iar Glance este cel care concluzioneaza povestea piesei. Totul s-a legat foarte bine si repede”, marturiseste Boier Bibescu.

Pentru videoclipul online al cantecului, Boier Bibescu a colaborat cu un regizor din Canada, Yossef Berrouard, pe care l-a descoperit pe Internet.

Evenimente Recomandate

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 septembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9743 RON
GBP 1 x GBP = 5,7209 RON
USD 1 x USD = 4,7112 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 septembrie 2023

Acum la Bucureşti
27 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner