Brio Sonores canta în deschiderea concertului trupei britanice Blue

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Brio Sonores canta în deschiderea concertului trupei britanice Blue

Brio Sonores si trupa Blue, impreună, pe aceeasi scenă

Brio Sonores, grupul de pop opera care a câștigat marele premiu al celei de-a 4-a ediții “Românii au Talent”, va deschide concertul trupei Blue. Brio Sonores si trupa britanica Blue le dau intalnire fanilor pe 18 iulie, la Sala Palatului.

Evenimentul este sustinut de ProFMsi MTV.

Brio Sonores înseamnă 8 voci, care se împletesc armonios și oferă o ambianță perfecta oricărui eveniment. Valeriu Moruz, Dumitru Mitu, Mihai Gandraman și Constantin Paladi sunt tenori, Adrian Timpau și Alexei Digore sunt baritonii grupului, iar Ion Tucan și Timofti Veaceslav aduc basul formației.

Brio Sonores s-a înființat în 2009, în Chișinău, în cadrul Seminarului Teologiei Sfinții Trei Ierarhi. Inițial a fost un cor bisericesc, care a evoluat până în anul 2013, când trupa a decis să se axeze pe genul muzical Pop Opera. Au urmat numeroase participări la concursuri și festivaluri naționale și internaționale. Un moment esențial în cariera grupului a fost câștigarea cunoscutei emisiunii “Românii au Talent” 2014 (sezonul IV).

Acum, Brio Sonores se pregătește pentru primul concert de mare anvergură, în fața a mii de oameni, la Sala Palatului, unde vor cânta în deschiderea formației Blue.

Suntem foarte bucuroși și onorați că vom deschide și împărți aceeași scenă cu renumita formație a căror hituri le iubim și noi.

Sperăm că nu va fi singura colaborare de acest gen. Blue sunt un exemplu pentru noi, deoarece au demonstrat-o pe întreaga perioadă fructuoasă a activității lor.

Va fi prima noastră prestație de așa amploare și anume în Sala Palatului.

Sperăm că acest concert va fi o teleportare spre alte mari scene și alte frumoase colaborări!” – Brio Sonores

Blue revin în România pentru promovarea noului album, “Roulette”

Lee Ryan, Antony Costa, Duncan James și Simon Webbe au debutat în anul 2001 cu piesa “All Rise”, reușind să atragă atenția lumii întregi. Au peste 15 milioane de exemplare vândute, 3 albume ce au dominat topurile din întreaga lume (“All Rise”, “One Love”, “Guilty’) și 10 discuri de platină în Marea Britanie. Blue a atins culmile succesului mondial o dată cu lansarea hitului “Sorry Seems to Be the Hardest Word” cu Elton John, single ce a avut o ascensiune record, ajungând pe primele poziții în topurile din lumea întreagă.

Pentru a-și regăsi energia și entuziasmul din primii ani ai carierei, cei de la Blue s-au apucat să lucreze la cel de-al patrulea album cu producătorii Red One (Lady Gaga, Pitbull, Jennifer Lopez) și Wayne Hector & Cutfather (Britney Spears, Pussycat Dolls, James Morrison, Nicki Minaj).

Rezultatul – “Roulette”, este materialul ce exprimă cel mai bine ce înseamnă Blue. Albumul a fost lansat de Universal, pe data de 22 aprilie și include 13 piese, iar varianta de lux conține 15 melodii.

Trupa Blue a promovat “Roulette” în Asia, unde s-a bucurat de un succes enorm, iar acum artiștii prezintă noul disc în Europa, unde au fost foarte bine primiți în Germania, Austria și Italia. În plus, celebra publicație “The Sun” i-a numit cel mai bun grup pop.

Blue promite un spectacol inedit la București, în cadrul căruia trupa va încânta fanii români cu single-urile de pe noul album, dar și cu cele mai cunoscute hituri, precum “All rise”, “One Love”, “U Make Me Wanna” și “Sorry Seems to Be the Hardest Word”.

Concertul va avea loc vineri, 18 iulie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Biletele se gasesc in retelele: www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii:

Categoria:VIP exclusive 350 RON
Categoria:VIP 275 RON
Categoria I: 200 RON
Categoria II: 150 RON
Categoria III: 125 RON

Evenimentul este organizat de MEI Concerts Entertainments.

Partenerii media principali: MTV și ProFM.

Parteneri media: Sunete, B24 FUN, Roevents, Iconcert, 220.ro, Bucuresteni.ro, Tonica, Any Place si Ziarul Ring.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner