Britney Spears a incercat sa se omoare

Potrivit tabloidului britanic News of the World, cantareata a incercat sa se spanzure in urma cu cateva zile, cand era internata intr-o clinica de dezintoxicare.

Publicatia sustine, citand surse medicale, ca Spears a incercat sa se sinucida dupa ce si-a scris pe cap numarul 666 si a inceput sa strige ?Eu sunt Antihristul?. Se pare ca planuia sa se spanzure de lustra, cu ajutorul unui cearsaf, insa au salvat-o medicii.

Britney a fost calmata de sotul sau, Kevin Federline, cu care a vorbit la telefon timp de cateva ore. Ea le-a spus apoi celor de la clinica din Malibu ca singurul lucru care o poate salva este inca un copil cu Federline. Publicatia britanica sustine chiar ca acesta a vizitat-o in timpul tratamentului, fapt care i-a imbunatatit starea.

Despartiti de cateva luni, cei doi s-ar putea impaca, surse din interiorul clinicii comentand ca Federline s-a comportat ca un adevarat sot in timpul internarii cantaretei.

Britney Speras a socat o lume intreaga in urma cu cateva zile cand a intrat intr-un salon din Los Angeles si a cerut sa fie rasa in cap. Deoarece proprietara salonului a refuzat, Britney s-a tuns singura. Cantareata s-a internat apoi in clinica de dezintoxicare, alimentand astfel zvonurile ca ar consuma cocaina, ecstasy si antidepresive.

sursa: www.cinematex.ro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole