Britney Spears se marita cu managerul ei

Cine a spus ca mariajul este o chestiune de rutina, a avut dreptate. Odata ce apuci sa experimentezi viata alaturi de un partener, mai greu poti sa razbesti singur. Dupa o casnicie esuata cu rapperul Kevin Federline, Britney Spears inca mai crede in institutia casatoriei si este gata sa o ia de la capat alaturi de un alt barbat.

Norocosul de data asta este insusi managerul divei, Sam Lutfi. Intentia de a-si uni destinul cu cel al omului care lucreaza pentru ea este una cat se poate de serioasa. Cantareata pop si-a comunicat gandurile de maritis avocatilor, dar si tatalui copiilor ei. Sentimentele lui Brit sunt atat de profunde incat starul din lumea muzicii nici nu a luat in calcul ideea semnarii unui contract prenuptial. „Avocatii o implora sa faca un prenuptial, dar ea nici nu-i asculta”, citeaza Star Magazine o sursa.

Vestea nu este deloc imbucuratoare pentru Federline, pe care il ingrozeste faptul ca Lutfi ar putea fi in viitorul apropiat tatal vitreg al micutilor Sean Preston si Jayden James. Kevin stie el ce stie! In trecut, managerul a primit diverse restrictii judecatoresti, in urma delictelor de violenta fizica si verbala comise, a aflat Entertainment Wise.

„Kevin l-a vazut pe Sam pierzandu-se cu firea. Cand e doar cu Britney injura foarte mult si vorbeste fara perdea. Kevin i-a interzis lui Spears sa-i tina pe copii in preajma lui Sam. Mai bine spus a amenintat-o ca va pierde custodia baietilor, daca Lutfi va participa la cresterea lor”, a adaugat sursa.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: