Brothers Till We Die aduc stilul hardcore beatdown la REF 2019

Prima pagină » Noutăţi » Brothers Till We Die aduc stilul hardcore beatdown la REF 2019

Brothers Till We Die este o trupa tanara insa cu mai multe albume la activ si peste 200 de concerte, reprezentand brutal hardcore-ul Spaniol la cea mai inalta calitate.
“Touch These Wounds // I Came Back From Death” este cel mai nou albul al trupei, cu 12 melodii inregistrate in ianuarie 2019. Albumul aduce cu sine o noua viziune asupra hardcore-ului beatdown cu gang vocals si insertii vocale brutale, parti rapide dar si potolite, death metal, breakdown-uri si solo-uri melodice.
Acceptati deja in cercul genului muzical, trupa a colaborat cu nume importante. Noile melodii ii implica si pe cei de la Malevolence sau Desolated. Albumul va fi sub egida casei de discuri din Germania „Dead Serious”, casa altor trupe importante cum ar fi Madball, Paura, Sick Of It All, Terror, Breakdown, Outburst, Raw Deal, First Blood, Merauder, Sworn Enemy, Hazen Street, 100 Demons.
Brothers Till We Die este o trupa orientata catre turnee. Au inceput sa cante prin toata Spania, in cluburi mici si au ajuns la festivaluri pe nisa pana la Resurrection Fest. Au avut turnee in Germania, UK, Franta, Benelux, Danemarca si estul Europei si au impartit scena cu Malevolence, Comeback Kid, Nasty, Caliban.
Planurile sunt pentru un turneu de promovare a noului album iar trupa deja a fost anuntata la Resurrection Fest si vor canta pe scena principala chiar inainte de While She Sleeps, Trivium, Arch Enemy si Slipknot.

www.facebook.com/brotherstillwedie
www.youtube.com/brotherstillwedie

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
9 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner