BT Live prezintă trupa GOLAN si invitați lor, Omelette

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » BT Live prezintă trupa GOLAN si invitați lor, Omelette

La sfârșit de an, BT Live aduce sub lumina reflectoarelor trupa Golan, un nume cu foarte mare rezonanță în muzica electronică actuală, al cărui sound eclectic a devenit trademark pe piața muzicală autohtonă. 
Seara de 21 decembrie 2017 debutează cu un performance inedit ”asortat” cu un suport vizual și coregrafic specific trioului synthpop Omelette.
Facebook

Open doors: 20:30h
Intrare: 50 lei
Biletele vor fi disponibile online în avans https://eventbook.ro/music/bilete-golan-omelette-bt-live-at-control-club și la intrare, în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în Club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Trio-ul Golan a prins contur în 2013 în București, bucurându-se de o evoluție fulminantă pe scena muzicii electronice românești și fermecând un public numeros prin compoziții muzicale originale și complexe.
Creațiile lui Alex, Mihai și Ernesto sunt dovada faptului cã abilitatea muzicalã îmbinatã cu pasiunea si implicarea totalã poate genera un melanj unic de sunete eclectice.
Folosindu-se atât de instrumente live, cât si de sample-uri pentru partea de live DJ’ing, trio-ul aduce o atmosferă proaspătă și o abordare caldã, umană a muzicii electronice actuale. Percuțiile exotice ale lui Ernesto, influențele clasice și jazz ale lui Alex, textele și compozițiile melodice ale lui Mihai, se întâlnesc într-o armonie deplină specifică soundului Golan.
www.facebook.com/golanmusic

Omelette este o trupă synthpop / synth-punk cu influențe din anii ’80 și accente electronice personale moderne, înființată în 2015 în București. Trio-ul a captivat un public variat prin showuri inedite, prin ritmurile dansante și prin prezența carismatică a solistei. În toamna acestui an, Omelette au lansat albumul de debut „With a Rose, with a Fire”.
Omlette înseamnă: Dez (voce/compoziție), Alin Zăbrăuţeanu (compoziție/ sound production), Vali Chincişan (visuals).
www.facebook.com/omeletteofficial/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9762 RON
GBP 1 x GBP = 5,8519 RON
USD 1 x USD = 4,5851 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner