BUG – nou videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » BUG – nou videoclip

Videoclipul ce promoveaza cel de-al doilea single de pe albumul “Viata noastra – volumul 1”, lansat la inceputul anului acesta, a intrat pe posturile muzicale de specialitate de cateva zile.

“Pantelimonul petrece”, piesa in varianta reeditata (varianta initiala fiind lansata in urma cu zece ani!) cu vocea Adrianei Vlad, beneficiaza de un videoclip inedit, in regia lui Marian Crisan.

Locatiile in care s-au derulat filmarile, desi selectate dintre cele mai obisnuite (un teren de baschet si o vila din Snagov), servesc descrierii realiste a unei zile normale de sfarsit de saptamana pe care baietii de la BUG Mafia o petrec in cartier. Povestea este simpla: o gasca de prieteni isi incep ziua cu un joc de baschet, apoi viata ii poarta pe fiecare in alta parte, iar seara se reunesc pentru o petrecere de pomina, care zguduie cartierul. Ca si videoclipul anterior (?Viata noastra?), si cea mai recenta productie video a trupei BUG Mafia, accentueaza importanta fiecarei clipe care este unica si trebuie traita cu maxim de intensitate.

Datorita faptului ca videoclipurile trupei BUG Mafia sunt planificate intotdeauna pana la cel mai mic detaliu, si de data aceasta filmarile au decurs fara nici un incident! Mentinand standardele foarte ridicate din punct de vedere tehnic cu care BUG Mafia ne-a obisnuit de-a lungul anilor, rezultatul unei intregi zile de filmari a fost transpus pe pelicula. De-acum toti fanii trupei isi pot urmari favoritii in acest episod decupat chiar din viata lor.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner