Duminica, 4 decembrie 2016, va avea loc primul eveniment sub egida BATALIA HITURILOR, unde vor urca pe scena formatiile BZN si Boney M., concert ce se va desfaura la Sala Palatului din Bucuresti!
Toate persoanele care au un bilet valid sau o invitatie la acest spectacol sau isi vor cumpara unul sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la eveniment, pe care il gasiti mai jos!
- Toate acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor la concert!!
- Firma de paza care se va ocupa de securitatea dumneavoastra este Astra Nova Security!
- O echipa ISU va exista in sala de concert!
- Crucea Rosie va fi si ea prezenta in incinta salii pentru orice tip de interventie medicala!
- Concertul BATALIA HITURILOR va avea o pauza intre 15 si 20 de minute! Fiecare formatie va canta 60 de minute! Intregul spectacol ar trebui sa se incheie in jurul orei 22.30. Pana acum stim ca cei de la BZN vor participa la o sesiune de autografe dupa ora 22.30.
Spectatorii sunt rugati să vina la concert incepand cu ora 19:00, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul show-ului.
Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti si doar dacă sunt respectate conditiile de mai jos:
- la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului;
- copiii vor fi tinuti in brate de parinti;
- organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
- minorilor cu varsta de 7 ani impliniti li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.
In sala de concert nu va fi permis accesul cu:
- artificii;
- orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura;
- bannere susținute de bețe;
- spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele;
- bautura alcoolica, mancare;
- animale de companie;
- medicamente cu efect halucinogen; daca sunteti suferind, va rugam insitent sa aveti dovada la dumneavoastra pentru a nu vi se confisca pastilele, mancarea etc;
- lanturi, bagaje voluminoase, lasere;
- aparate foto profesionale cu obiectiv detasabil;
- aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.
Informații importante:
- TOTI spectatorii sunt rugati să pastreze permanent biletele, invitatiile asupra lor!
- dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta Salii Palatului, doar daca isi achiziționeaza din nou bilet; toti cei care vor sa iasa in timpul pauzei pentru “o tigara” vor primi bratari!
- rugam respectuos sa se pastreze linistea pentru a nu deranja artistul si pentru a nu deranja ceilalti spectatori;
- cand iesiti din sala in timpul concertului va rugam respectuos sa trageti cortina dupa Dvs., pentru a nu intra lumina de pe hol si a deranja artistul;
- telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibratii, fara sonerie; nu este indicat fotografiatul si filmatul cu telefonul mobil; nu toti spectatorii sunt datori sa se uite la telefoane ridicate in aer; si cel mai important, artistii nu sunt de acord cu aceasta maniera de exprimare a entuziasmului. Orice telefon mobil activ pe camera inseamna un beculet bagat in ochii artistului. Va rugam respectuos sa intelegeti si respectati dorinta artistilor!
- fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispozitie 2 sau 3 piese de tras din fata scenei, fara blitz, pentru fiecare dintre formatii, apoi sunt invitati in sala sa urmareasca concertul sau pot parasi incinta Salii Palatului fara posibilitatea de a se intoarce. ESTE INTERZIS fotografiatul dupa acele 2 sau 3 piese. Fotograf care nu respecta conditiile organizatorului si artistului va fi sanctionat (nu va mai primi acreditare din partea organizatorului)!
- fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.
- Toate invitatiile personalizate vor putea fi ridicate la poarta 9, acreditarile de presa vor fi date la poarta 10!
Prețul unui bilet variaza intre 99 lei si 199 lei si se va putea achiziționa si in ziua evenimentului la Casa de Bilete a Salii Palatului.
BATALIA HITURILOR, un spectacol de peste 120 de minute, in care indragitii BZN si Boney M. vor interpreta cele mai frumoase melodii ce in urma cu 3 decenii faceau furori!
BZN
- Baterie: Remco van der Sluis
- Pian: Henk Olydam
- Clapa: Hans Voerman
- Chitara: Marcel de Groot
- Bas: Will Nuruwe
- Voce: Anny & Jan
BONEY M.
- Voce: Maizie Williams
- Voce: Goseth Olivia Morris
- Voce: Rosemary Martin
- Voce: Mark Oliver Agyei
Un eveniment organizat de German Quality Entertainment si postul de radio Magic FM!
“Intentionam ca acest proiect “Batalia Hiturilor” sa se desfasoare anual, pozitionat undeva spre iarna, ca sa mai incalzim putin atmosfera, in fiecare editie avand invitate doua nume celebre ale scenei muzicale internationale. Acum ca Anny se simte din ce in ce mai bine, este linistita, cei de la BZN isi doresc enorm de mult sa mai concerteze in Romania, ne-am gandit sa inauguram alaturi de ei acest nou proiect”, a declarat CEO German Quality Entertainment, Christian Raetscher.
- Categoria I – 199 lei
- Categoria II – 99 lei
- Biletele se gasesc pe eventim.ro!
Indragitul grup olandez, BZN (Band Zonder Naam – „Trupa Fara Nume”), revine in Romania, dupa o perioada incerta in care nu credeau ca vor mai putea performa in aceasta formula. Cele mai iubite piese BZN vor fi ascultate si fredonate pe data de 4 decembire, in incinta Salii Palatului. Blue Eyes, Dance, Dance, Twilight, Put on your Make-Up, Just an Illusion, If I say the Words, The Summertime, Waltzing Maria, Amore sau La Primavere sunt doar cateva dintre melodiile pe care intreaga echipa BZN le pregatesc pentru concertul din 4 decembrie 2016.
Totodata, Boney M., cei care au susținut de-a lungul timpului mai multe concerte in Romania, vor interpreta cele mai aplaudate si dansate piese ale lor. In cei peste 40 de ani de activitate, grupul Boney M. a castigat 18 albume de platina, 15 de aur, a lansat peste 200 de single-uri si a vandut peste 200 de milioane de materiale peste tot in lume.
Cu ceva ani in urma, regretatul Bobby Farrell (din pacate, acesta a murit in 2010, dupa un show sustinut la Sankt Petersburg) a declarat ca de fiecare data cand concerteaza in Romania se indragosteste. Asadar, sa ne reindragostim de piesele Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon, Belfast si multe alte secvente foarte apreciate de publicul roman, toate semnate de inconfundabilii Boney M.
DESPRE BZN
In vara lui 1965, se pun bazele formatiei BZN. Grupul a devenit foarte popular în Ţările de Jos si in zone destul de indepartate, cum ar fi Africa de Sud şi Asia. După 42 ani de cariera muzicala, 42 de albume, pe 16 iunie 2007, povestea BZN, artistii celui de mai de succes band din Tarrile de Jos, isi va incheia activitatea.
Cariera muzicala au inceput-o in 1966, in orasul natal Volendam, ca promotori ai genului pop-rock, cu influente britanice. Formula de inceput era compusa din Jan Veerman (voce), Cees Tol (chitara), Evert Woestenburg (chitara), Jan Tuyp (bass) si Gerrit Woestenburg (percutie). Dupa putin timp, au schimbat genul, abordand de aceasta data hard-rock-ul. Suferind cateva schimbari de componenta, au inceput sa cante pop comercial, vocalista Anny Schilder avand un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Aceasta formula a fost cea care le-a adus succesul de casa, in timp ei devenind cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor.
Primul single cu succes de casa a fost “Mon Amour”, rezistand foarte multe saptamani pe locul 1 in topul olandez. Astfel, faima lor a depasit curand granitele, mai ales ca versurile lor erau in limba engleza.
In iunie 2007 in Ahoy „- Jan Keizer, Carola Smit, Jack Veerman, Ian Tuijp, Dick Plat şi John Meijer vor depana cele mai frumoase, cele mai preţioase, cele mai remarcabile şi mai amuzante amintiri în Hollands Noord Dagblad. Aceste amintiri sunt incluse într-o carte numită „Adieu BZN”, de Peter Visser, editor al Hollands Noord Dagblad. Aceasta carte este un dar „cartea la revedere” de BZN. Din pacate, toate acestea sunt disponibile in limba olandeza.
DESPRE BONEY M.
Boney M, grup de muzica pop creat de producatorul german Frank Farian, grup a carui perioada de glorie s-a petrecut la sfarsitul anilor ’70. La vremea respectiva, Boney M. a fost unul dintre putinele grupuri occidentale ce au devenit apreciate in regiuni mai putin circulate, precum: Africa, Iran, Asia de Sud-Est si chiar Europa de Est.
Frank Farian (Franz Reuther) este un producator german de muzica usoara. Inregistreaza in decembrie 1974 Baby Do You Wanna Bump?. Melodia este difuzata ca fiind interpretata de Boney M. Si, astfel, va deveni un succes in Olanda si Belgia. Acesta decide sa angajeze o trupa care să devina imaginea grupului in aparitiile TV si spectacole. O agentie de inchiriere le gaseste pe Maizie Williams (din Montserrat) si pe prietena ei jamaicana Sheyla Bonnick, precum si un dansator Mike. In 1975 o alta fata, Nathalie, se alatura, inlocuita mai apoi cu Claudja Barry. Sheila si Mike pleaca, iar Maizie Williams aduce un dansator exotic din Aruba, cel pe care il stim : Bobby Farrell. Cantareata Marcia Barrett din Jamaica se alatură grupului, care suferă încă o schimbare cand Claudja Barry, satula de play-back, parasește grupul in februarie 1976 pentru a urma o cariera solo. Intr-un final, Liz Mitchell, fosta solista a trupei Les Humphries Singers, se alatura, componenta devenind Maizie Williams, Marcia Barrett, Liz Mitchell si Bobby Farrell.
In primul album, Take the Heat Off Me, Farian folosește doar vocile lui Liz Mitchell si Marcia Barrett, impreună cu vocea sa proprie, prelucrata in studio. Albumul nu are un succes deosebit, dar grupul ofera spectacole in cluburi, discoteci, festivaluri, pentru a se face cunoscut. Totul se schimba odata cu aparitia lor live in spectacolul Musikladen, din 18 septembrie 1976, imbracati in costumele care ii vor consacra. Saptamana urmatoare melodia Daddy Cool ajunge pe locul 1 în topurile germane. In 1977 al doilea album, Love for Sale, contin hiturile Ma Baker si Belfast.
In 1978 single-ul Rivers of Babylon devine #1 în topurile britanice si este inclus în urmatorul album, Nightflight to Venus, care contine si hiturile Rasputin, Brown Girl in the Ring si Painterman. Formația face un turneu în Uniunea Sovietică, care a contribuit la popularitatea lor în această parte al lumii, desi piesa Rasputin era oficial interzisa de autoritati, datorita versurilor.
Desi se cunostea faptul ca formatia face play-back, acest aspect nu a deranjat fanii din acea perioada, spre deosebire de cazul Milli Vanilli, lansati tot de Farian, zece ani mai tarziu, in 1988.
The Magic of Boney M. – 20 Golden Hits, lansat în 1980, ajunge pe locul 1 în Regatul Unit. Al cincilea album, Boonoonoonoos, este lansat in 1981; in acel moment, Bobby Farrell nu mai facea parte din grup, fiind dat afara din cauza comportamentului instabil. Albumul se vinde bine, insa nu mai are acelasi succes ca precedentele. Singurul hit este We Kill the World (Don’t Kill the World). Incepand din 1985 Farian nu mai acorda atentie grupului, ultimul album, Eye Dance, fiind dezamagitor. In 1986, formatia se destrama. Dupa destramare, diferiti membri ai grupului fac turnee, fiecare folosind sigla Boney M. Drepturile asupra folosirii numelui formației sunt controversate, fiind chiar procese intre fosti membri ai trupei si producator, Frank Farian. Au avut reformari, destramari in toti acesti ani. In ianuarie 2009, Frank Farian a lansat un nou cantec denumit „Felicidad America (Obama Obama)” sub numele Boney M feat. Sherita O.& Yulee B. avand 2 noi vocalisti. Acest cantec este o prelucare a clasicului Boney M. din anii ’80 cu noi vocalisti si versuri rescrise, referindu-se presedintele SUA, Barack Obama. In luna decembrie, 2010, Bobby Farrell a decedat.
Membrii originali ai formatiei au fost: Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams si Bobby Farrell.