“Căldură Mare” este noul single Cruxfader feat. Click & Juju

 

“Căldură Mare” e o piesă care face cât două lăzi de bere puse la gheață, iar la cum e vremea afară ăsta nu e deloc un lucru de ignorat.

Cruxfader s-a pus pe treabă și ți-a pregătit un cocktail răcoritor care o să te pună în cap mai ceva ca un Long Island. A turnat o bază de beat greu cu accente funkificate, câteva picături de jazz sax și două ingrediente speciale: 50 ml de Click și 50 ml de Juju. Și peste toate astea a turnat flow cât încape. Colaborarea cu cei doi artiști este la fel de fresh pe cât sună.

LINK piesa:

Click este un rapper maramureșan care a prins avânt în Clujul anului 2005 atunci când a înființat trupa Camuflaj. Acum el lucrează la un album solo de debut pe care sperăm să-l auzim pe net și în FM cât mai curând.

Juju este un artist care a avut kick startul carierei în cadrul X Factor. După ce a colaborat alături de Simona Nae și de Jo, acesta a prins adevăratul gust al muzicii. Definit de entuziasm și de pasiune pentru ceea ce face, pe Juju cu siguranță îl vom vedea câtuși de curând pe scenele și undele din București dar și din țară.

Despre Cruxfader, acest mastermind al refresh-ului de vară, amintim că este un rapper educat în beat-uri la colțurile de stradă din Roman și crescut la lumina bulevardelor din București. El fiind, în același timp, și jumătate din trupa Cuantune despre care – dacă nu ai auzit încă – poți citi mai multe aici https://www.facebook.com/cuantune

Mai multe informatii despre baietii in cauza gasiti la urmatoarele adrese:

https://www.facebook.com/cruxfader

https://www.facebook.com/ClickCamuflajMusic

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole