Campania Si tu poti crea amintiri!

Prima pagină » Noutăţi » Campania Si tu poti crea amintiri!

Haideti sa ne gandim la cele mai frumoase lucruri din viata fiecaruia…amintirile si momentele in care am fost cu adevarati fericiti! Acum ai sansa sa aduci zambetul pe buze si sa creezi amintiri frumoase copiilor care nu au ocazia de a se bucura de sarbatori. Prin achizitionarea unui bilet la jumatate de pret la oricare dintre spectacolele din luna decembrie de la Teatrul Coquette, oferi oportunitatea unui copil nevoias sa traiasca pentru prima data experienta unui spectacol.

Campania Si tu poti crea amintiri isi doreste sa aduca o altfel de bucurie de sarbatori copiilor din centrele de plasament. Pe langa lucrurile materiale care le sunt necesare, acesti copii au nevoie de activitati de divertisment, specifice copilariei, zambete si voie buna. Beneficiarii acestei campanii vor fi copiii din organizatia SOS Casele Copiilor Romania. Misiunea acestei asociatii incepe atunci cand un copil a pierdut dragostea si securitatea familiei sale biologice, intreaga activitate a ONG-ului punand pe primul loc interesul copiilor – integrarea intr-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice.

Piesele de teatru care se vor juca in luna decembrie la Teatrul Coquette sunt: Aventurile Bunicutei Julieta (Cu Crina Zvoboda), Charlie si Charlotte- Aventuri in lumea circului si Atelierul de Povesti, Vulpea si Corbul, dar si spectacolele pentru adulti Valsul Hazardului, Mondeni- tati!, Vanzatorii ambulanti. Detalii pe www.teatrulcoquette.ro . Poti dona un zambet si o bucurie cumparand un bilet la jumatate de pret pentru un copil care nu va uita asta niciodata (biletele reduse costa 10 lei- la spectacolele pentru copii si 15 lei- la spectacolele pentru adulti).

Pentru rezervari si mai multe informatii, sunati la 0747 290 069 sau la 0741 141 079. Achizitionarea biletelor si rezervarile se fac pana in data de 11 decembrie.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner