CandyShop lanseaza single-ul “Iarna intre noi”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » CandyShop lanseaza single-ul “Iarna intre noi”

Odata cu prima zapada ce s-a pus peste multe orase din Romania, proiectul CandyShop ne surprinde cu un fulg de zapada muzical – “Iarna intre noi”.

Single-ul “Iarna intre noi” este compus de catre membrii proiectului CandyShop. Vocea cu un ambitus care ii ofera posibilitati nelimitate, catchy, proaspata si energetica ii apartine Anei Maria Rosu, care declara:

“Am inceput sa lucram la piesa in asteptarea unei ierni care parea ca nu mai vine si cu gandul la vara care a trecut prea repede. Dar iarna pe care o traim in noi insine este, de multe ori, mai prezenta, mai aspra si mai greu de suportat decat gerul sau zapezile oricarei ierni din predictiile meteo. N-am trecut cu totii prin asta? Si atunci a venit ideea. Ne gandim prea mult la ce-a fost, la cine sau cum este vinovat, la ce am fi putut face altfel; mai mult decat la prezent sau la viitor, mai mult decat la ce n-am dori sa facem sau mai e de facut. Iarna din noi se poate schimba oricand cu o vara torida, e suficient sa nu uiti ca iubesti, sa dai sanse, sa fii optimist, sa speri in viitor. Azi si maine, oricum ar fi ele, sunt mereu mai importante decat ieri. Pare deci o piesa de iarna sau trista, dar e una de un ‘optimism’ pe care-l apar fara retineri. De aceea, piesa e foarte aproape de mine, de experienta personala”.

Candy Shop si-a propus sa arunce “goodies” pe piata muzicala de limba romana. Dar bomboanele nu sunt mereu dulci. De data asta, dupa rozul de vata de zahar al Happyland, oferim ceva sweet&sower. Aceeasi abordare noua, acordata la ultimele tendinte in compozitie si in sunet imbraca forma unei piese si trista, si vesela, in care e imposibil sa nu te regasesti. Uita-te pe fereastra: in iarna de afara se ascund vara care a fost si promisiunea verii care va veni. La fel ca in viata ta. 

 

Single-ul “Iarna intre noi” este disponibil online: https://mediapro.lnk.to/IarnaIntreNoi

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner