Cantareata Mireille Mathieu, pretentii de diva la concertul din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Cantareata Mireille Mathieu, pretentii de diva la concertul din Bucuresti

Cu charm-ul francez irezistibil, coafura clasica inconfundabila si o vestimentatie eleganta, MIREILLE MATHIEU, o voce fermecatoare care nu s-a schimbat in timp, isi va face aparitia pe scena Salii Palatului la finalul lunii martie.

Mireille&mamaAudienta va retrai sentimente de nostalgie in cadrul concertului grandios ce se va desfasura in premiera la Bucuresti, luni, 24 martie incepand cu orele 19:00. Inca de la primele acorduri, publicul va recunoaste cu usurinta melodiile celebrei Mireille Mathieu care se bucura de succes in intreaga lume. Cantece precum ”Pardonne-moi ce caprice d’enfant” ,” Ciao Bambino”,” Une histoire d’amour”, ”Der Pariser Tangou”, ”Mon Credo”, sau ”Non, je ne regrette rien” vor crea atmosfera perfecta a unei seri muzicale de neuitat. Desi, va implini in curand varsta de 68 de ani, Mireille Mathieu uluieste audienta, cu puterea si frumusetea vocii sale in concertele 100% live, sustinute timp de aproximativ 2 ore, in acompaniamentul orchestrei sale.

Organizatorii concertului de la Bucuresti pregatesc cu strictete fiecare conditie impusa pentru a garanta cu inca un show de succes, fara a scapa din vedere chiar si cele mai mici detalii ce vizeaza pretentiile artistei si a staff-ului sau in materie de cazare, transport sau meniu.

Pe toata perioada sederii la Bucuresti, faimoasa cantareata va fi protejata de bodyguarzi, se va deplasa cu o masina de lux si va locui in apartamentul prezidential al unui hotel de 5 stele din centrul Bucurestiului. Gazda va fi obligata, sa ii pregateasca patul in stil frantuzesc, fara pilota si perne din fulgi de pene si, sa ii infrumuseteze camera cu 67 trandafiri proaspeti rosii si albi, schimbati in fiecare zi.

Cele trei mese principale ale zilei vor putea fi servite ”a la carte” in restaurantul hotelului, iar pentru ziua concertului artista a solicitat produse de patiserie frantuzesti, fructe proaspete, bauturi racoritoare, sucuri naturale, apa minerala, ceai si cafea. Cabina artistei va fi dotata cu o oglinda mare si lumini pentru machiaj, un suport mare pentru vestimentatia scenica si o canapea cu doua fotolii din piele. Un alt detaliu important, nestiut de catre cei care o indragesc pe Mireille Mathieu pot afla ca, una dintre surorile artistei si mama sa, in varsta de 94 de ani, o insotesc intotdeauna pe Mireille Mathieu in turnee. Acestea vor beneficia de acelasi confort luxos si se vor ocupa indeaproape de programul artistei.

Asadar, ziua de 24 martie va fi marcata de concertul unei ”dive”, in adevaratul sens al cuvantului. Cei care indragesc muzica romantica sau isi doresc sa experimenteze muzica marii artiste, au posibilitatea sa opteze pentru biletele disponibile la diferite categorii de loc, dupa cum urmeaza: VIP: 500 Ron, categoria I: 390 Ron, categoria II: 290 Ron, categoria III: 250 Ron si categoria IV: 200 Ron. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului si online prin vreaubilet.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner