Capture the flag in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Capture the flag in El Grande Comandante

Joi 11 februarie 2010, El Grande Comandante te provoaca. Vino in clubul situat pe strada Viitorului nr. 26 si participa la joc.

El Grande Comandante va fi gazda unui eveniment inedit. Petrecerea-joc Capture The Flag va colora clubul in rosu si negru. Ne impartim in echipe, capturam steagul si distractia incepe.

Petrecerea este bazata pe conceptul jocului "Capture the flag". Pentru ca distractia sa fie maxima, trebuie sa iti alegi echipa de acasa. Cum? Foarte simplu, imbracand una dintre culorile dresscode: rosi si negru.

Scopul jocului este ca una din echipe sa detina atat steagul lor cat si steagul echipei adverse. Steagul "furat" se aduce la baza mama si se prezinta sefului de echipa ( barmanul ). Cel care aduce steagul va fi recompensat pe masura ( Cuba Libre/ Surubelnita ).
Echipele se aleg dupa culoare, cei ce nu respecta dresscode-ul vor fi "asimilati" de membrii echipelor la alegerea membrilor.
Vor fi doua tipuri de steaguri ( rosi si negre, evident ), apartinand fiecarei echipe. Steagul echipei adverse adus in baza, dar fara steagul echipei tale se numeste "salvare" deoarece nu aduci puncte echipei dar previi pierderea unei runde.
Luptele de "comando" vor incepe incepand cu orele 21.00 si se vor termina cand ultimul stegulet va fi capturat.
El Primer Comandante, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante, El Grande Comandante, El Dictador si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia toate urmand acelasi indemn revolutionar :"Party para la resistencia!".
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner