Castigatorii MTV Europe Music Awards

Castigatorii MTV Europe Music Awards

Joi seara, la Munchen a avut loc gala MTV Europe Music Awards prezentata de Snoop Dogg.Cantareata Avril Lavigne a primit doua trofee in gala MTV Europe Music Awards, categoria Best Romanian Act a fost castigata de Andreea Banica, iar marele perdant al editiei a fost Justin Timberlake, cu cele mai multe nominalizari, dar niciun premiu.

Nelly Furtado a castigat premiul "Albumul Anului"

Albumul anului, i-a revenit lui Nelly Furtado pentru materialul discografic "Loose". Trupa Tokio Hotel a luat premiul Inter Act, si au fost vadit emotionati de acest premiu. La sectiunea, The Artists Choice, castigatoare a fost Amy Winehouse.

Piesa "Girlfriend" a lui Avril Lavigne a primit premiul Most Addictive Track, iar piesa "D.A.N.C.E." a trupei franceze Justice a castigat la categoria Video Star.

Trupa americana 30 Seconds to Mars a castigat categoria Rock Out. Linkin Park a fost desemnata trupa anului 2007, iar premiul Ultimate Urban, pentru "scena urbana", care evolueaza cel mai rapid, i-a revenit cantaretei Rihanna, pentru hitul "Umbrella".

Best Romanian Act i-a revenit Andreei Banica

Muse a castigat sectiunea Headliner, care a premiat artistii cu cele mai bune show-uri live. Andreea Banica a fost castigatoarea sectiunii romanesti, Best Romanian Act. Artista a declarat ca se simte cu adevarat implinita.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole