Castigatorii MTV Europe Music Awards

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Castigatorii MTV Europe Music Awards

Castigatorii MTV Europe Music Awards

Joi seara, la Munchen a avut loc gala MTV Europe Music Awards prezentata de Snoop Dogg.Cantareata Avril Lavigne a primit doua trofee in gala MTV Europe Music Awards, categoria Best Romanian Act a fost castigata de Andreea Banica, iar marele perdant al editiei a fost Justin Timberlake, cu cele mai multe nominalizari, dar niciun premiu.

Nelly Furtado a castigat premiul "Albumul Anului"

Albumul anului, i-a revenit lui Nelly Furtado pentru materialul discografic "Loose". Trupa Tokio Hotel a luat premiul Inter Act, si au fost vadit emotionati de acest premiu. La sectiunea, The Artists Choice, castigatoare a fost Amy Winehouse.

Piesa "Girlfriend" a lui Avril Lavigne a primit premiul Most Addictive Track, iar piesa "D.A.N.C.E." a trupei franceze Justice a castigat la categoria Video Star.

Trupa americana 30 Seconds to Mars a castigat categoria Rock Out. Linkin Park a fost desemnata trupa anului 2007, iar premiul Ultimate Urban, pentru "scena urbana", care evolueaza cel mai rapid, i-a revenit cantaretei Rihanna, pentru hitul "Umbrella".

Best Romanian Act i-a revenit Andreei Banica

Muse a castigat sectiunea Headliner, care a premiat artistii cu cele mai bune show-uri live. Andreea Banica a fost castigatoarea sectiunii romanesti, Best Romanian Act. Artista a declarat ca se simte cu adevarat implinita.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner