Catalin Josan lanseaza videoclipul piesei FLOORPLAY

Catalin Josan lanseaza videoclipul piesei FLOORPLAY, cel de-al treilea single lansat de pe urmatorul sau album – Don’t Wanna Miss You.

Locul de desfasurare al actiunii a fost cafeneaua-teatru Godot, un spatiu perfect pentru a ilustra povestea clipului.

Peste 12 ore au fost necesare pentru ca rezultatul final sa intreaca toate asteptarile. O noapte intreaga, mai multe tinute schimbate si o scenografie demna de o piesa de teatru in toata regula au compus pe scena Godot momente desprinse parca dintr-o poveste de dragoste cu final fericit.

Regizorul clipului, Alex Ceausu, a filmat de fapt relatia dintre o vedeta, indiferenta si aroganta (interpretata de Catalin Josan) si asistenta acestuia, indragostita nebuneste de cel care de fapt o trateaza cu un aparent dispret.

Vocea feminina a single-ului este asigurata de finalista primului sezon Vocea Romaniei – Iuliana Puschila. In clip ea joaca rolul asistentei care va surprinde printr-o schimbare dramatica de look, trecand de la o atitudine inocenta, usor naiva, la o imagine senzuala si eleganta.

FLOORPLAY este o piesa produsa de studioul suedez La Clique si compusa de cunoscutul producator american Desmond Child.

Single-ul se difuzeaza deja pe radiourile din Italia, Franta si Cehia, urmand traiectoria de succes a piesei Don’t Wanna Miss You.

Cel de-al doilea album semnat Catalin Josan, Don’t Wanna Miss You, va fi lansat in Republica Moldova pe 30 aprilie 2013 impreuna cu Jurnalul de Chisinau iar in scurt timp va fi lansat si in Romania.

……stay tuned for more info!

Catalin Josan – FLOORPLAY se poate descarca de pe iTunes de la adresa: http://goo.gl/7jP67

sau trimitand un SMS la 1GET (1438) cu textul PLAY.

Catalin Josan – FLOORPLAY YouTube link:
http://bit.ly/10XuGAr


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole