Cel mai bun tribut U2 – Zen Garden, pe 15 octombrie la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Cel mai bun tribut U2 – Zen Garden, pe 15 octombrie la Hard Rock Cafe

Joi, 15 octombrie 2015, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 21:30 la un concert al trupei Zen Garden în Hard Rock Cafe.


Zen Garden, trupa fenomen ce face senzaţie în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, vine la Hard Rock Cafe, pentru un recital de excepţie. Pe 15 octombrie 2015, ai şansa să asculţi live “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” şi multe alte hituri, în interpretarea celui mai bun tribut U2 al momentului.

Zeno Sala, solistul şi fondatorul Zen Garden a fost desemnat “cel mai bun imitator al lui Bono Vox” încă din 1999, întruchipând fidel nu numai atitudinea scenică, ci şi maniera interpretativă a solistului U2. Iar Zen Garden, formaţia pe care el a fondat-o, este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include, pe lângă Europa, turnee în SUA şi America de Sud. Printre momentele de referinţă în cariera Zen Garden se numară concertul susţinut în 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona, în faţa a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE şi spectacolul din 2010 – din Zaragoza, Spania, la care au fost prezenţi 25.000 de spectatori. În plus, Zen Garden concertează frecvent şi la întrunirile fan cluburilor U2 din întreaga lume. Aşa că, pe 15 octombrie 2015, vino pregătit pentru un show distins, în care Zen Garden îţi va reaminti de ce muzica celor de la U2 este unică şi mereu actuală.

Biletele la concert se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele preţuri:

– 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
– 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei – acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner