Cel mai influent barbat de la Hollywood

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Cel mai influent barbat de la Hollywood

Patroana unui bordel din Manhattan dezvaluie amanunte despre vizitele lui Will Smith la casa de toleranta pe care o conduce. Femeia spune ca are ca angajati 14 femei si doi barbati. De cele mai multe ori, celebrul actor a apelat la serviciile celor din urma. In luna august a anului trecut, actorul a fost banuit de o relatie de lunga durata cu impresarul sportiv, Martin Campbell. Sotia lui a negat acele informatii.

Revista Forbes a alcatuit si anul acesta topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood. Will Smith este campionul, cu 80 de milioane de dolari castigati intr-un singur an.

De asemenea, Will Smith a fost desemnat de catre revista US Newsweek "Cel mai influent barbat de la Hollywood", dupa ce s-a constatat ca aproape fiecare dintre filmele care l-au avut protagonist a adus incasari de peste 30 de milioane de dolari doar in week-end-ul de la lansare. Peste 5 miliarde de dolari – la aceasta suma se ridica venitul adus de filmele in care a jucat Will Smith. Cu thrillerul "Legenda vie", Will Smith si-a batut recordul personal, caci aceasta pelicula a avut incasari de aproape 100 milioane de dolari numai in week-end-ul lansarii, ceea ce i-a facut pe mai multi oficiali din Cetatea Filmului sa declare ca "pentru a produce un film de succes ai nevoie de un singur lucru – de Will Smith". "Fabrica de bani" Will Smith aduce, pentru fiecare dolar cu care este platit, cel putin 10 in schimb.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner