Celebra vestă de piele a lui Nicu Covaci adaugat in colectia Hard Rock Cafe cu ocazia a 12 ani de activitate

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Celebra vestă de piele a lui Nicu Covaci adaugat in colectia Hard Rock Cafe cu ocazia a 12 ani de activitate

Hard Rock Cafe a împlinit săptămâna trecută 12 ani de la deschiderea restaurantului pe piața din România. Momentul aniversar a fost marcat miercuri, pe 22 ianuarie, printr-un concert susținut de legendara trupă rock Phoenix – ocazie cu care solistul trupei, Nicu Covaci, a donat celebra vestă de piele pe care a purtat-o în concerte.

„Am avut aproape întotdeauna, în ultimii 30 de ani, acest accesoriu: vesta din piele. Nu numai pe scenă, ci și în afara ei… Vesta care va ajunge la Hard Rock Cafe este cea pe care am purtat-o cel mai mult în concerte, în ultimii ani. Este o amintire care m-a sprijinit ani de zile în luptele mele personale și o fac cadou celui care merită să o poarte, cu dorința să fie un om drept, cinstit și curajos! S-a întâmplat să nu fie vorba de un om, ci de un loc despre care știu că are aceleași valori”, a declarat Nicu Covaci, solistul Phoenix.

Cadoul va fi inclus în  colecția de memorabilia a Hard Rock Cafe București, Nicu Covaci alăturându-se astfel sutelor de artiști din toată lumea care au contribuit la celebra colecție Hard Rock Cafe.

„Suntem bucuroși să aniversăm un nou an în familia Hard Rock Cafe, alături de cei care ne-au susținut și ne-au ajutat să creștem pe parcursul celor mai frumoși 12 ani pentru noi aici. Ne onorează donația primită de la Nicu Covaci și cu siguranță va avea un loc de cinste în colecția noastră, alături de toate suvenirurile legendare primite de-a lungul anilor”, a completat Marius Băban, General Manager Hard Rock Cafe România.

Hard Rock Cafe București găzduiește o colecție impresionantă de peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperți de albume care au aparținut unor artiști și trupe de renume, precum: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Tina Turner, Richie Sambora sau Steve Tyler. Artiștii români care au donat obiecte pentru colecția Hard Rock Cafe sunt Holograf, Cargo, Cristi Minculescu și Cornel Ilie.

La nivel internațional, Hard Rock este cel mai important expozant și colecționar de obiecte care au aparținut marilor vedete ale scenei, transformând restaurantele în adevărate muzee ale muzicii. Colecția de suveniruri expusă în restaurantele HRC din toată lumea numără peste 85.000 de piese, prezentate prin rotație, în toate cele peste 200 de restaurante din lume.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 7 februarie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9036 RON
GBP 1 x GBP= 5,4789 RON
USD 1 x USD= 4,5570 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 7 februarie 2023

Acum la Bucureşti
0 °C
Cer senin
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner