Celelalte Cuvinte aniverseaza 30 de ani de Armaghedon, printr-un concert in club Quantic

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Celelalte Cuvinte aniverseaza 30 de ani de Armaghedon, printr-un concert in club Quantic

Trupa Celelalte Cuvinte va susține un concert in clubul Quantic din Bucuresti, miercuri, 24 aprilie 2024, concert ce marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului Armaghedon. Biletele se pot cumpara via iabilet.ro.

Bilete:

  • 75 lei – acces general – earlybird in limita a 50 bilete
  • 85 lei – acces general – presale – până pe 23.04.2024 inclusiv
  • 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 24.06.2024 online și la intrare

Se făcea că prin octombrie ’94, pe vremea când încă se mai poșteau casetele derulate cu pixul, Celelalte Cuvinte a ieșit cu ARMAGHEDON, un album original în care elementele heavy metal au fost combinate cu doom metal într-o manieră la care noi doar visam pe-atunci.
Chiar și după 30 de ani, Armaghedon rămâne unul dintre cele mai importante albume românești rock/ metal lansate vreodată, care le-a consolidat orădenilor statutul de “acea trupă rock românească” cu care te lauzi la străini.
Diferit de celelalte, dar cu amprenta specifică a Cuvintelor, Armaghedon reprezintă un moment important în rock-ul romanesc, motiv pentru care, pe 24 aprilie 2024 ne vedem cu Celelalte Cuvinte la Quantic să aniversăm 30 de ani de Armaghedon.
* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
9 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner