Cesar Millan Live – Once Upon a Dog: Ultimele 2 saptamani de presale

Cu o experienta de peste 25 de ani, renumitul expert in comportamentul si psihologia canina, Cesar Millan, va reveni la Bucuresti in cadrul unui spectacol cu adevarat hipnotizant dupa showul sold out din 2017.

De-a lungul carierei sale a primit numeorase premii iar seria “Dog Whisperer with Cesar Millan” a fost nominalizata de 3 ori la Premiile Emmy. Show-ul a fost produs din pana in 2012 si a fost difuzat in peste 80 de tari din lume. De asemenea, cartile lui Millan sunt valabile in 14 tari iar pana acum au fost vandute peste 2 milioane de copii. 

Impreuna cu Illusion Millan, fosta lui sotie, au infiintat Fundatia Millan, care in prezent poarta numele Proiectul CesarMillan PACK. Fundatia a fost infiintata pentru a acorda sprijin financiar adaposturilor si organizatiilor care se ocupa cu salvarea, reabilitarea si reamplasarea animalelor abuzate sau abandonate.

Desi tehnicile celebrului antrenor sunt des criticate, acesta a reusit sa imbunatateasca sanatatea cainilor cu care a lucrat, a eliminat agresivitatea acestora si a adus armonie intre ei si stapanii lor. Show-ul “Cesar Millan LIVE Once Upon a Dog Tour 2018” va fi cel mai interesant si emotionant show din cariera acestuia.

Este un show pentru toate varstele care va include sfaturi, clipuri, imagini din arhiva personala a antrenorului si amuzament.

Va reamintim ca au mai ramas doar doua saptamani de presale in care veti mai putea gasi pe www.iabilet.ro bilete la preturi speciale:Cat. A 289 lei, Cat. B 219 lei, Cat. C 169 lei, Cat D 94 lei.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

Presale 1 – pana pe 15 februarie – Cat A 300 lei, Cat B 239 lei, Cat C 175 lei, Cat D 105 lei

– Presale 2 – pana pe 1 aprilie – Cat A 320 lei, Cat B 250 lei, Cat C 185 lei, Cat D 120 lei 

– La intrare – Cat A 350 lei, Cat B 280 lei, Cat C 190 lei, Cat D 130 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole