Cindy Crawford si George Clooney – asta da cuplu frumos

Prietenii la nevoie se ajuta. Acest lucru il stie cu siguranta si frumoasa Cindy Crawford, care i-a intins o mana de ajutor celebrului burlac, George Clooney.

Actorul nu pare sa sufere prea mult dupa despartirea de iubita lui, Sarah Larson. Dar supermodelul s-a gandit ca nici singuratatea nu ii va face bine, asa ca l-a invitat pe George sa i se alature pe iahtul ei, intr-o plimbare pe Marea Mediterana, in timp ce se aflau in vacanta la Saint Tropez.

Insa toata „operatiunea” a fost atent supravegheata de sotul frumoasei, Rande Gerber. Cu toate ca a avut o companie placuta, iar Cindy nu s-a dezmintit nici de aceasta data, aratand intr-o forma de invidiat, George a preferat sa citeasca ziarul si sa stea la plaja, in timp ce cuplul a inotat si s-a dat cu jet-skiul.

Sa treaca oare starul print-un moment mai greu si de aceea sa fi avut nevoie de compania prietenilor? Sau, cine stie, poate tocmai aceasta imprejurare il va face sa isi revizuiasca planurile de viitor si sa faca pasul spre casatorie_!

Toate ca toate, dar un lucru este cert. Cand ai nevoie de un prieten, caut-o pe Cindy Crawford! Evident, daca esti vedeta de la Hollywood…

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe