Cine este femeia cu care se sărută Lora?

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Cine este femeia cu care se sărută Lora?

Touch Magazine, cea mai nouă revistă online din România,  lansează cel de-al doilea număr. Sub egida transformărilor, Lora, protagonista de pe copertă şi una dintre cele mai bune voci din România, intră într-un joc al contrastelor. Alb sau negru, Yin sau Yang, artista pune în discuţie tema echilibrului şi atrage atenţia asupra iubirii de sine.

Laura, alter-ego-ul Lorei, este fata care a venit în Bucureşti plină de visuri şi gata să cucerească industria muzicală cu vocea ei. Transformarea din cel mai nou pictorial Touch Magazine simbolizează o întoarcere la rădăcini. Valenţele personalităţii ei au prins viaţă prin intermediul obiectivului lui Bogdan Petrice, care le-a imortalizat într-o armonie perfectă.

Cu toate că look-ul abordat a fost unul masculin, Lora arătându-şi latura androgină, sensibilitatea şi fragilitatea şi-au făcut locul printre cadrele puternice, care emană multă siguranţă şi stabilitate.

Momentul culminant al şedinţei foto este chiar coperta revistei, în care o vedem pe Lora cum se sărută cu ea însăşi, arătând de fapt cum cele două personalităţi sunt în strânsă legătură, neputând exista una fără cealaltă.

Despre întreaga experienţă, Lora mărturiseşte: “Este o şedinţă foto avangardistă şi este primul pictorial cu Lora şi Laura, alter-ego-ul meu. Odată cu lansarea single-ului  “I Know”, publicul meu a intrat în acest joc. Propunerea Touch Magazine de a imortaliza cele două valenţe ale personalităţii mele a fost o provocare.  Îmi doresc ca cei care privesc coperta să vadă dincolo de imagini şi să înţeleagă mesajul. Echilibrul este în interiorul nostru şi în primul rând trebuie să ne iubim pe noi ca să putem radia iubire!”

Touch Magazine este prima revista din România distribuită exclusiv pe Instagram şi Facebook.

Facebook: https://www.facebook.com/touchmagazineofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/touch.magazine.official/

Foto credit: Bogdan Petrice

Stilist: Amir Doboş şi asistent stilist Ioana Grama

Machiaj: Cecilia Rentea

Coafură: Adonis Enache

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner