Cine formează juriul BURGERFEST 2016 și care sunt restaurantele participante

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Cine formează juriul BURGERFEST 2016 și care sunt restaurantele participante

Juriul care va desemna cel mai bun burger de la cele 17 restaurante participante la BURGERFEST 2016 este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa – MasterChef) și Marius Tudosiei (Băcănia Veche).

Iată că a sosit momentul să dezvăluim și care sunt cele nu mai puțin de 17 restaurante care ne vor încânta papilele gustative la BURGERFEST 2016. Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din Capitală, sau de cei mai buni burgeri din Brașov, Cluj sau Timișoara, cea de-a doua ediție BURGERFEST le aduce pe toate la un loc, și nu orice loc, ci unul verde, frumos și plin de voie bună! Pe unele le știm și le iubim deja, pe altele abia așteptăm să le încercăm, așa că iată lista finală de restaurante de la Burgerfest 2016. Poftă bună!

 1. Burger Van – facebook.com/burgervanbucuresti
 2. Bistro de l’Arte – Brașov – facebook.com/bistro.delarte
 3. Burger Bar – facebook.com/BurgerBarRomania
 4. Burger House – Cluj – facebook.com/BurgerHouseRomania
 5. Circus Pub – facebook.com/circuspub.ro
 6. Container – facebook.com/www.foodcontainer.ro
 7. Furgoneta – facebook.com/furgoneta
 8. Combo Diner din Grand Combo- https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/
 9. Grivita Pub & Grill – facebook.com/GrivitaPubAndGrill
 10. Hard Rock Cafe – facebook.com/hardrockcafebucharest
 11. La Strada Bistro – Timisoara – facebook.com/lastradatm
 12. Modelier – facebook.com/MODELiERBAR
 13. Norma lui Sissoko – facebook.com/restaurantNORMA
 14. Old Brick Pub – facebook.com/OldBrickPub/
 15. Oro Toro – facebook.com/orotorobyosho
 16. Sky Bar – facebook.com/SkyBarRo/
 17. Urban Burger – facebook.com/UrbanBurgerBucuresti

Și pentru a avea posibilitatea (și locul necesar în stomac) de a te bucura de rețete, arome și gusturi diverse, de la cât mai multe restaurante, anul acesta atât burgerii cât și prețurile vor fi mai mici. Un burger va avea circa 200 de grame.

Jurații BURGERFEST BATTLE 2016, care vor alege cel mai bun burger prezent la festival, aproape că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie că sunt chefi renumiți sau fini cunoscători ale bucatelor alese, jurații BURGERFEST vor avea o misiune grea: vor alege cel mai reușit burger prezentat de restaurantele de top prezente în competiție.

Nico Lontras – Chef Rare Foods –  a devenit cunoscut publicului din România după ce s-a calificat în finala emisiunii Top Chef. După ce a petrecut aproape 20 de ani departe de țară, Nico a decis că este mai bine acasă, ajungând azi să fie considerat drept unul dintre cei mai buni bucătari români.

Florin Scripcă – Jurat Masterchef – este cunoscut tuturor ca Chef Foa. A început să muncească în domeniul culinar de la 18 ani și, deși are doar 32 de ani, Foa are o carieră bogată în spate. El este creierul echipei de bucătari Flavours Food Design și are în subordine 10 bucătării. Începând cu anul 2014, face parte din juriul Masterchef România.

Marius Tudosiei este proprietarul Băcăniei Vechi și și-a început cariera în domeniul culinar în 2010, pentru a răspunde nevoilor familiei, dar și pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să mănânce sănătos și gustos. În prezent, se ocupă atât de educația cât și de hrana copiilor din grădinițe, gătește pentru corporatiștii de pe strada Fabrica de Glucoza și pentru cine trece pragul Băcăniei. Toate aceste activități, deși par foarte diverse, au ceva în comun –  ingredientele naturale și pasiunea pentru bucătărie.

DESPRE BURGERFEST

A doua ediție a BURGERFEST are loc între 13 și 15 mai 2016, la Verde Stop, în București

După ce anul trecut am stabilit că burgerul este mult mai mult decât un produs fast food și l-am degustat în varianta home-made, cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare, anul acesta reluăm aventura căutării celui mai bun burger, într-o ediție BURGERFEST mai mare și mai gustoasă.

BURGERFEST 2016 va însemna peste 50 de sortimente de burgeri, gătiți de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarbă verde, dar și șase concerte.

Programul concertelor, pe zile, este următorul:

13 mai 2016:

Temple Invisible

The Mono Jacks

14 mai 2016:

Jurjak

Les Elephants Bizarres

15 mai 2016:

Basska

ROA

Accesul la BURGERFEST se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se vor pune în vânzare în Rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 5 mai, abonamentele vor avea prețul de 29 de lei.

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC și Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro și LIVEPRO

Powered by Kiss FM

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Web: burgerfest.ro

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner