CLASS intr-un nou videoclip

Weekendul trecut cei de la trupa Class au filmat un nou videoclip la piesa „Ce Pot Sa Fac”, cel de-al doilea extras pe single de pe albumul „EVO”, piesa ce poate fi deja auzita la posturile de radio dar si prin cluburile bucurestene si pentru al carui remix isi disputa dreptul de a-l „confectiona” mai multi DJi de seama.
In regia lui Dragos Buliga si scenariul lui Florin Cojocaru, videoclipul a fost filmat in cateva locatii din Bucuresti: in Gradina Botanica, in apropierea Garii de Nord, pe o cale ferata, intr-un birou foarte somptuos dintr-o cladire situata in Piata Charles de Gaulle.
Cele mai spectaculoase cadre au fost insa filmate intr-un imens Hummer alb cu sase usi! Singurul de acest tip din Romania, „bolidul-limuzina” a fost adus special de la Timisoara la Bucuresti pentru filmarile clipului trupei Class si este un model special, facut pe comanda, cu un interior ultra-dotat: canapele din piele, bar, televizor, sistem Hi-Fi, masina pentru gheatza, lasere, etc…

Hummerul a fost parcat langa Arcul de Triumf si era atat de impozant incat majoritatea trecatorilor se opreau pentru a-i face poze cu telefonul mobil, ba chiar si cei ce treceau cu masinile trageau pe partea dreapta a soselei pentru a fotografia ?bolidul?.
La un moment dat, cand in cele din urma au aparut si artistii, cei din publicul spectator stransi pe langa limuzina s-au asezat disciplinat in rand pentru a face poze cu Anca si Vlad . Imediat au aparut si doua echipaje ale Politziei rutiere care pregateau deja amenzile pentru sofer, deoarece bolidul ce parea ca a aterizat direct din ?Zona Crepusculara? se afla totusi in zona cu ?Stationarea Interzisa?, zona in care a trebuit sa zaboveasca mai mult de o jumatate de ora. Prezentza publicului in numar atat de mare dar si a artistilor a mai calmat spiritele dar si pe politzisti, super-vehiculul cu artistii plecand iar politzia rutiera asisderea. Si toata lumea a fost multzumita?

Scenariul clipului e simplu dar se axeaza pe situatii dificile prin care trec personajele, secventele diferite din viata de zi cu zi fiind totusi similare, asezate „in oglinda”.

Felul in care fetele sunt uneori tradate in dragoste, insuportabilele framantari prin care trec in interiorul cuplului, reprezinta de fapt tema pe care este centrat intregul story, presarat pe alocuri cu elemente iesite din obisnuit.

Ineditul intervine insa atunci cand cei patru de la Class, din parteneri de scena, de trupa, devin in videoclip parteneri de viata!

Astfel, Anca (o mare Diva in clip) este inselata de iubitul si managerul ei, Vlad, cu chiar secretara acestuia.
Interesant este faptul ca „secretara” din videoclip este de fapt verisoara Ancai in viata reala, Alina LeConte.
Nici Mihaela nu scapa din jocul tradarii, ea fiind inselata in clip de iubitul ei, Florin, cu un super model peste a carui imagine da in toate revistele pe care le intalneste prin casa, la tot pasul.

Nu intamplator a fost ales pentru acest rol un supermodel international: Alina Puscau, venita special de la Paris (intr-o pauza din campania ?Target?) pentru filmarile la acest videoclip la invitatia celei mai bune prietene a ei, Anca Badiu de la Class.
Alina Puscau, una dintre cele mai apreciate manechine pe plan mondial (imaginea Pepe Jeans in SUA, logodnica binecunoscutului regizor al filmelor ?Xmen? si ?Rush Hour?, Brett Ratner), desi obisnuita sa pozeze pe sume cu multe zero-uri, a acceptat entuziasmata sa joace rolul de rivala a Mihaelei din prietenie pentru Anca, fara nici o pretentzie financiara. Ea a profitat de aceasta mini-vacanta pentru a-si vizita parintii ramasi in Romania, inainte de a pleca la Atena pentru a poza pentru coperta revistei Vogue.

Componentii trupei nu au fost de data aceasta scutiti de ? accidente!
Mai précis Florin, care a trebuit sa alerge pe tot parcursul filmarilor (asa prevedea scenariul!) pe o sina de cale ferata si doar o clipa de neatentie l-a costat pe Florin o entorsa care evident a ingreunat bunul mers al filmarilor pentru a doua jumatate a zilei…

De aceasta data iata ca cei de la Class, chiar cu riscul de a-si deruta putin publicul, si-au propus sa fie altfel si-i lasa pe altii sa plaseze povestile de dragoste dintre ei: fie in real, fie in imaginar.

Restul?! Doar provocare!….

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: