Cleopatra Stratan

A fost odata un trubadur de la rasarit care a fermecat o tara cu vorbe de duh si o chitara…. PAVEL STRATAN… Muzica sa inteligenta nu mai are secrete pentru cei care au stiut sa o inteleaga. Romania l-a primit cu bratele deschise? pentru a nu-l mai lasa sa plece!

Dupa doi ani de zile si trei albume care au inregistrat un record in vanzari la nivel national, Pavel s-a dedicat unui proiect ?de suflet?: debutul carierei muzicale a fetitei sale in varsta de doar trei ani!

Astfel incat, pe data de 20 august, incepand cu ora 17.00, casa de discuri care a stiut sa descopere frumusetea pieselor lui Pavel Stratan, Cat Music, prezinta cu mandrie FENOMENUL (demn de Cartea Recordurilor!) CLEOPATRA Stratan!

Total iesit din comun pentru un copil atat de mic, Cleopatra isi lanseaza albumul de debut denumit „La varsta de 3 ani” intr-un spectacol live la Teatrul Notarra!

Ea a fost acompaniata de trupa Millenium si l-a avut invitat special pe Pavel Stratan. Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a Teatrului Nottara si magazinele DIVERTA.

Cleopatra este pregatita sa demonstreze tuturor ca talentul nu asteapta trecerea anilor!

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: