Comunicat Haggard in recital extraordinar la Bistrita

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Comunicat Haggard in recital extraordinar la Bistrita

Cu ocazia concertului extraordinar de la Bistrita, leaderul trupei Haggard,
Asis Nasseri, transmite un mesaj catre fanii din Romania

Dupa o absenta de doi ani pe scenele romanesti, formatia germana Haggard va reveni anul acesta in Romania, pe 14 august, cu un concert exclusiv de rock medieval, la Bistrita. Concertul va fi unul extraordinar, unic pana acum in Romania, pe care trupa germana il va sustine in componenta sa completa, de 18 muzicieni, in cadrul unei tabere de cavaleri medievali. Informatii legate de acest eveniment sunt disponibile pe adresa www.bistritamedievala.ro.

In perspectiva concertului de la Bistrita, Asis Nasseri a tinut sa transmita urmatorul mesaj fanilor din Romania: “Celebrating 20 years of Haggard we will play a European tour in April, but it will be the metal-set. In August we’ll be back in your country with a special show in Bistrita and for the first time in Romania we’ll play our medieval set, also with metal, but more exclusive. See you soon!”

Concertul Haggard si Tabara de cavaleri medievali vor fi organizate la zona de agrement Heidenfeld din cartierul Viisoara de catre Asociatia Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si cu Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.
Bilete pentru acest spectacol au fost puse in vanzare prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti precum si on-line).

Haggard

Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online si dB Technologies.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner