Concert Alex Musat & Band pe 31 martie la Hard Rock Cafe

Alex Musat, tanarul bistritean care a uimit o tara intreaga cu a lui chitara si voce la Vocea Romaniei, canta la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa, vineri, 31 martie 2017 de la ora 22:30. Alaturi de Alex pe scena ii veti vedea si pe Mihai Margineanu, dar si pe Thea (Teodora Buciu), castigatoarea trofeului Vocea Romaniei.

Fiecare evolutie a sa in cadrul show-ului Vocea Romaniei a fost un moment unic si magic. Alex Musat a reusit sa readuca la viata blues-ul prin pasiunea si sensibilitatea pe care le emana de fiecare data. Desi are o varsta frageda, tanarul chitarist a atins o maturitate muzicala care nu trece neobservata.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preturi:
– VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 39 de lei

Eveniment recomandat de Magic FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole