Concert ANCIENT – The Cainian Chronicle Special Show, alaturi de NocturN, Moribund Oblivion si LLOTH, in Quantic

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert ANCIENT – The Cainian Chronicle Special Show, alaturi de NocturN, Moribund Oblivion si LLOTH, in Quantic

Va invitam in Quantic la un concert deosebit: ANCIENT – ‘The Cainian Chronicle’ SPECIAL SHOW cu KAIAPHAS la voce! Show-ul va fi deschis de NocturN, Moribund Oblivion si LLOTH.

Concertul va avea loc vineri, 15 martie 2024, iar accesul publicului se va face de la ora 19:00.

Bilete:
– 85 lei – acces general – earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3RWqbsS
– 100 lei – acces general – presale – până pe 14.03.2024 inclusiv -> https://bit.ly/3RWqbsS
– 120 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 15.03.2023 online și la intrare

Trupa norvegiană ANCIENT vine la Quantic pe 15 martie 2024 cu un show special: ‘The Cainian Chronicle’ SPECIAL SHOW, în care îl vor avea ca invitat special pe unul dintre soliștii cu care trupa s-a făcut remarcată pe scena de black metal internațională. Alături de veteranii black metal Ancient urmează să anunțăm și alte trupe.

ANCIENT este o trupă norvegiană de black metal, formată în 1992 în Bergen. Trupa a lansat șase albume, mini-albume și multe EP-uri sub umbrela Metal Blade Records, fiind una dintre primele trupe norvegiene care au semnat cu o casă de discuri majoră. Începând cu albumul The Cainian Chronicle, Ancient a trecut de la sunetul clasic de black metal, similar trupei Darkthrone la un black metal atmosferic/nordic, adăugând instrumente în stil gotic. Ancient este considerată a fi una dintre trupele originale de black metal norvegian care au ajutat la faima scenei black metal de la începutul anilor ’90.

NocturN este o trupă de black metal formată în anul 2000 de către timisorenii Dead Architect (chitara & voce) și Malphas (tobe). Printre primele materiale lansate de timișoreni se numără “Death Scent” și split-ul “ Hell has no gate, yet men dig to enter”. Ulterior, după întregirea formației cu Seer (chitara) și Kroll (bass), NocturN lansează “Thrones of Deception”- primul act al poveștii arhitectului care încearcă să-l invoce pe Malphas, Printul Iadului. Actul 2 al acestei povesti, The Conjuring urmează sa fie lansat în ianuarie 2024.

Moribund Oblivion este o trupă de black metal din Istanbul, Turcia, fondata în 1999 de catre Bahadir Uludaglar (voce). Îl vom urmări din nou pe Bahadır Uludağlar și echipa turcă la Quantic pe 15 martie. De asemenea, trupa este pe cale să-și lanseze noul album „Intertemporal”.

LLOTH este o trupă de Black/Death Metal fondata în 1995 în Grecia, de către Tristessa of Astarte. De-a lungul timpului, LLOTH a trecut prin diverse întreruperi ale activității si cu toate acestea au urcat pe scena alături de trupe ca Septicflesh, Kawir, Sear Bliss și multe altele, iar în 2017 au reușit să lanseze albumul Athanti. În prezent trupa se pregătește pentru un al doilea album.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner