Concert Cuantune in Clubul Taranului

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concert Cuantune in Clubul Taranului

Cuantune va asteapta pe data de 12 octombrie, incepand cu ora 21:30 la primul concert din aceasta toamna. Muzica, muze, acorduri de jazz, placeri vinovate si o atmosfera ca’n anii 30 va vor rasfata auzul in decursul unui concert mult asteptat!

Link event facebook: http://www.facebook.com/events/469762593055854

Elizabeth, Mario, Alex si Andreas promit un spectacol de exceptie, o trecere armonioasa prin acordurile de nu-jazz din repertoriul Cuantune, dar si surprize pentru o zi de vineri de neuitat.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) sau Matt Smith (tobe). Printre piesele de succes lansate pana la acest moment se numara “Stand Up On Your Feet”, “This Time”, ‘Tonight” si “Addicion”, ultima compozitie reprezentand ultimul single al trupei.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, a fost influentata muzical, inca din copilarie, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner