Concert de Craciun COSTEL BUSUIOC la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert de Craciun COSTEL BUSUIOC la Bucuresti

Colinde, clinchete de clopotei, luminite colorate, mirosul fermecator de brad, aroma parfumata a cozonacilor, cadouri speciale, expresii de generozitate si sentimente magice de bunastare. Toate acestea ne invaluie si ne insotesc pe intreg parcursul lunii decembrie. Cu toate acestea, intampinarea Craciunului pe acordurile muzicale armonioase, sustinute de artisti talentati in cadrul concertelor tematice, a devenit traditie.

Pe 23 decembrie 2014, iubitorii de muzica culta sunt invitati la Cinema Patria pentru a lua parte la concertul dedicat celebrării bucuriei Naşterii Domnului, sustinut de COSTEL BUSUIOC – tenorul a carui viata de poveste a surprins Romania si peisajul muzical international al anului 2008.

Costel Busuioc – ”Ave Maria” –https://www.youtube.com/watch?v=G7xf7GCcRgs

Sub titulatura ”Acasa de Craciun”, tenorul Costel Busuioc revine in lumina reflectoarelor in acompaniamentul muzicienilor profesionisti ai ALEKSANDER PHILARMONIC ORCHESTRA pentru a-si incanta audienta cu talentul aparte si calitatile vocale daruite de Dumnezeu, apreciate si evidentiate intens la nivel international.

Serata muzicala ii va conecta pe cei prezenti la atmosfersa magica de sarbatoare si ii va introduce in spiritul Craciunului cu un repertoriu complex, variat, alcatuit din suite de colinde romanesti, cantece de iarna, muzica religioasa precum si arii din opere celebre, interpretate magistral in acordurile fine ale instrumentistilor ALEKSANDER PHILARMONIC ORCHESTRA si a invitatilor sai speciali.

Biletele pentru concertul Costel Busuioc –”Acasa de Craciun” au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center etj.2, cinema Patria, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm precum si online accesand platforma vreaubilet. Pretul unui bilet variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP -138 ron, categoria 1 ( parter) – 92 ron si categoria 2 (balcon) – 69 ron.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner