Concert Depeche Mode pe 26 iulie 2023, pe Arena Nationala

Prima pagină » Noutăţi » Concert Depeche Mode pe 26 iulie 2023, pe Arena Nationala

DEPECHE MODE revine la București pe 26 iulie 2023!
Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” și va avea loc la Arena Națională, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic.
Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 7 octombrie 2022, ora 10:00, la bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Fanii Depeche Mode înscriși pe siteurile Emagic, iaBilet și Entertix AU ACCES LA PRESALE ÎNCEPÂND CU 5 OCTOMBRIE, ORA 10:00, cu ajutorul codului primit pe email.

Depeche Mode, incluși în 2020 pe lista “Rock & Roll Hall of Fame”, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ și se va lansa în primăvara lui 2023.

Dave Gahan si Martin Gore au dezvaluit in cadrul conferintei de astazi ca turneul Memento Mori, prezentat de Live Nation, va incepe in luna martie cu o serie de evenimente speciale in America de Nord, urmata, incepand din luna mai, de concerte in Europa. Pe harta turneului European se afla si Romania, cu un concert extraordinar, ce va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti, pe 26 iulie. Show-ul Depeche Mode va cuprinde si piese de pe noul album ‘’Memento Mori’’, cat si piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.

Discutând despre Memento Mori, Martin Gore a declarat:

Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte.

Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu voi și de abia așteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor

a adăugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul dupa mai bine de cinci ani. Cel mai recent si cel mai indelungat turneu Depeche Mode – “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa in fata a peste 3 milioane de fani, atat in Europa, cat si in America de Nord. Printre tarile norocoase s-a aflat si Romania, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

Memento Mori va fi cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode si continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii si in top 5 in alte peste 20 de tari. Memento Mori va fi lansat in premiera mondiala in primavara anului 2023 via Columbia Records.

Cu vanzari de peste 100 de milioane de discuri si concerte in fata a peste 35 de milioane de fani din toata lumea, Depeche Mode ramane un nume de referinta, cu influenta majora in industrie, iar muzica lor o continua evolutie, fiind o inspiratie de neuitat pentru fani, critici si artisti deopotriva.

Atat albumul, cat si turneul Memento Mori reprezinta cel mai nou capitol al unei mosteniri statornice si de neegalat.


FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Nationala din Bucuresti pot fi achizitionate de la bilete.emagic.ro, precum si din retelele iaBilet.ro si Entertix.ro, incepand de vineri, 7 octombrie 2022, ora 10:00.

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner