Concert FELI in Hard Rock Cafe

Vineri, 11 noiembrie, ora 22.30 – Concert FELI

Feli revine pe scena din Hard Rock Cafe vineri, pe 11 noiembrie, incepand cu orele 22.30. Împreună cu trupa sa și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în „Creioane colorate”, într-un show 100% live! Din setlist-ul serii nu vor lipsi „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului „Constantine, Constantine”.
Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Bohème”.

Biletele pentru concertul din 11 noiembrie pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– 35 de lei – acces general, cu loc la masă;
– 50 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 35 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole