Concert Finntroll in club Quantic, pe 24 aprilie 2024

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Finntroll in club Quantic, pe 24 aprilie 2024

Finntroll vor sustine un concert in club Quantic, pe 11 aprilie 2024. Primele 200 de bilete au pret earlybird. Invitati sunt Metsatoll (heavy metal – Estonia) si Suotana (melodic black metal – Finlanda).

Despre Finntroll

Finntroll vin din Helsinki, Finlanda, avand o activitate artistica ce dateaza din 1997. Cu toate ca formatia este din ‘Tara celor o mie de lacuri’, piesele formatiei sunt in suedeza. Decizia a fost luata de Katla, primul solist al formatiei care facea parte dintr-o comunitate vorbitoare de Suedeza din Finlanda si, desi au avut loc mai multe schimbari de vocalist, aceasta traditie a continuat.

Din 1997 si pana in prezent, Finntroll a lansat sapte albume de studio, cel mai recent fiind Vredesvavd ce a fost oferit fanilor in 2020 si care a ajuns in topurile din Finlanda, Germania, Belgia sau Austria.

Din punct de vedere muzical, Finntroll abordeaza un folk metal cu vadite influente de black metal, tematica lirica fiind cu predilectie natura, miturile si legendele finlandeze.

Despre Metsatoll

Metsatoll sunt din Tallinn, capitala Estoniei. Acestia au urcat prima oara pe scena in 1999 iar de atunci au lansat sapte albume de studio. Abordeaza un heavy metal dar cu influente clare de folk metal, artistii numindul pe Veljo Tormis ca fiind unul dintre compozitorii care au avut o influenta definitorie asupra muzicii lor. Tormis este cel mai important compozitor al secolului XX din Estonia, cunoscut pentru compozitiile sale influentate de folclorul estonian. Au urcat deja pe scenele unor importante festivaluri precum Wacken dar au si sustinut turnee in toat Europa, America de Nord si America Latina.

Despre Suotana

Suotana vin din Rovaniemi, Finlanda. Totul a inceput ca un proiect solo al lui Ville Rautio in 2005, insa ulterior acesta a devenit o formatie in adevaratul sens al cuvantului, cu nu mai putin de sase membrii. Au lansat trei materiale discografice, cel mai recent fiind oferit fanilor in martie 2023. Abordeaza un melodic black metal in care temele versurilor graviteaza in jurul naturii, a iernii sau a mortii. Au cantat alaturi de nume importante ale scenei metal precum Wolfheart, Exodus, Carach Angren sau Kalmah.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

  • Primele 200: 89 lei
  • Urmatoarele 200: 99 lei
  • In presale: 109
  • La acces: 130 lei

Concert Finntroll in club Quantic, pe 24 aprilie 2024

Trupa va canta si la Cluj-Napoca, la /FORM SPACE, pe 10 aprilie 2024! Bilete gasiti aici.

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing. Un eveniment METALHEAD.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner