Concert Horia Brenciu & Hb orchestra la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Horia Brenciu & Hb orchestra la Hard Rock Cafe
Data Luni, 17 Noiembrie 2014
Ora 18:30
Locatie Hard Rock Cafe Bucharest, Bucuresti, Romania
Adresa Soseaua Kiseleff 32

Caleidoscopic, exploziv sau fabulos sunt doar câteva dintre noţiunile cu care poate fi descris acest artist fenomen! Nimeni altul decât Horia Brenciu vine să îţi cânte şi să te încânte, cu hituri din toate timpurile şi cu şarmul său irezistibil, pe 17 noiembrie la Hard Rock Cafe! Nu pierde un concert de senzaţie cu un one man show desăvârşit!

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni Tv.

Alături de Hb orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, abordează cu mare degajare repertoriul internaţional, interpretând de la balade sentimentale până la cele mai ritmate refrene lansate de legendele rock’n’roll-ului. Iar în egală măsura face senzaţie şi cu melodii proprii, printre care se numără şi foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.

Este singurul artist ce reuşit să umple până la refuz, Sala Palatului, în patru zile consecutive, pentru showul „Fac ce-mi spune inima”, ce a marcat şi lansarea albumului „40” (2013). Iar anul 2014 a însemnat un nou şi remarcabil record pentru Horia Brenciu şi Hb Orchestra: punerea în scenă a primei producţii muzicale româneşti pe scena din impresionantul Pavilion Central de la Romexpo şi două reprezentaţii derulate cu casa închisă.

Aşadar, nu rata şansa de a vede live poate cel mai incitat show al momentului! Horia Brenciu şi Hb Orchestra îţi dă întâlnire pe 17 noiembrie de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe, pentru o seară la fel de spectaculoasă ca numele de pe afiş!

Biletele pentru concertul din Horia Brenciu & Hb Orchestra din 17 noiembrie se găsesc la Hard Rock Cafe şi sunt disponibile la următoarele preţuri: 100 lei cu loc la masă în sală şi 140 lei cu loc în faţa scenei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner