Concert LARA FABIAN la SALA POLIVALENTĂ CRAIOVA

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert LARA FABIAN la SALA POLIVALENTĂ CRAIOVA

Celebra cântăreață Lara Fabian revine în atentia  admiratorilor săi din România cu un nou concert de excepție, ce va fi prezentat în data de 11 decembrie 2016 pe scena Sălii Polivalente din Craiova, începand cu ora 19:30.

Cel mai important concert al anului din Craiova se bucura de un real succes, fapt dovedit de reacția excelentă a publicului spectator din orașul gazdă, precum și a admiratorilor artistei ce provin din alte orașe ale țării noastre, care și-au cumpărat deja biletele dorite.

Astfel, două dintre categoriile de bilete au fost vândute în totalitate, fiind epuizate locurile corespunzătoare categoriilor 5 (120 lei) și 6 (70 lei).

Persoanele care nu doresc sa piardă ocazia de lua parte la un concert 100% LIVE, în interpretarea excepțională a Larei Fabian, mai au la dispoziție bilete ce pornesc de la prețul de 30 lei și variază în funcție de poziționarea locurilor față de scenă, după cum urmează: Cat.8 – 30 lei,  Cat.7 – 50 lei,  Cat.4 – 150 lei,  Cat.3 – 195 lei, Cat.2 – 260 lei, Cat.1 – 299 lei și VIP – 395 lei.

Acestea se pot cumpăra de pe www.bilete.ro sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben, din magazinele Inmedio, Germanos  și oficiile Poștei Române.

La concertul Larei Fabian din Craiova sunt așteptați 6.000 de spectatori. Timp de aproximativ două ore, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriză, o vor putea aplauda pe îndrăgita artistă pentru interpretările excepționale ale melodiilor de succes, precum “Je T’aime”, ”Je suis malade”, ”I will love again” sau ”Adagio”. De asemenea, vor putea continua tradiția, ridicând în aer mii de luminițe calde sau inimi tipărite cu mesaje de admirație. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiecții relevante, adaptate fiecărei melodii, concertul Lara Fabian de la Craiova va fi păstrat pentru totdeauna în inimile craiovenilor ca fiind o amintire deosebit de placută.

Lara a vândut peste 32 de milioane de discuri în întreaga lume devenind astfel, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile. Faimoasa cântăreață a dovedit cu talentul și pasiunea sa pentru muzică și compoziție că poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naționalitate. Iar, bucuria de a împărți oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaște limite. Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzații aparte, ce deschid larg porțile sufletului în care tronează universul iubirii.

Promo video concert Lara Fabian:

https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/1234048976606901/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner