Concert LARA FABIAN: noi categorii de bilete în vânzare

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concert LARA FABIAN: noi categorii de bilete în vânzare

Agenția Premium Booking le-a pregătit o surpriză foarte placută melomanilor îndrăgostiți de muzica Larei Fabian!
La cererea publicului, au fost puse în vânzare noi categorii de bilete la concertul LARA FABIAN, ce va avea loc pe 11 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 19:30. Urmărind interesul publicului față de acest concert precum și vânzarea ascendentă a biletelor din ultima perioadă, organizatorii au luat deja primele măsuri, creând, astfel, noi avantaje tuturor celor interesați. Prin urmare, începând cu data de 1 octombrie 2016, fanii Larei Fabian au la dispoziție alte 4 categorii de preț, la prețuri generoase.
Biletele pot fi  procurate de pe  www.bilete.ro, de la Sala Polivalentă Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben sau de la magazinele Inmedio, oficiile Poștei Române și  magazinele Germanos.

Prețurile acestora variază în funcție de categorie, după cum urmează:

VIP – 395 lei, Cat.1 – 299 lei, Cat.2 – 260 lei, Cat.3 – 195 lei, Cat.4 – 150 lei, Cat.5 – 120 lei, Cat.6 – 70 lei, Cat.7 – 50 lei, Cat.8 – 30 lei.

La concertul Larei Fabian din luna decembrie sunt așteptați aproximativ 6.000 de spectatori. Timp de aproximativ două ore, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriză, o vor putea aplauda pe îndrăgita artistă pentru interpretările excepționale ale melodiilor de succes, precum “Je T’aime” sau ”Adagio”. De asemenea, vor putea continua tradiția, ridicând în aer mii de luminițe calde sau inimi tipărite cu mesaje de admirație. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiecții relevante, adaptate fiecărei melodii, concertul Lara Fabian de la Craiova va fi păstrat pentru totdeauna în inimile craiovenilor ca fiind o amintire deosebit de placută.

lara_fabian_foto
Lara a vândut peste 32 de milioane de discuri în întreaga lume devenind astfel, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile. Faimoasa cântăreață a dovedit cu talentul și pasiunea sa pentru muzică și compoziție că poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naționalitate. Iar, bucuria de a împărți oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaște limite. Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzații aparte, ce deschid larg porțile sufletului în care tronează universul iubirii.
Promo video concert Lara Fabian:
https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/1234048976606901/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner