Concert Lucia & band la Hard Rock Cafe București pe 24 ianuarie 2019

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Lucia & band la Hard Rock Cafe București pe 24 ianuarie 2019

Joi, 24 ianuarie, Lucia împreună cu trupa ei vor susține primul concert din 2019 la Hard Rock Cafe București (șos. Kiseleff nr. 32) începând cu ora 21:30. Biletele la concert sunt deja disponibile în rețeaua www.iabilet.ro și în format fizic la Hard Rock Cafe.

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Lucia – food chain (official video)

Pe scenă, Lucia & band este o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de clape, chitara bass și violoncel. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, se vor auzi joi seara, pe 24 ianuarie, la concertul de la Hard Rock Cafe. Nu uitați să vă luați din timp bilet la concert din rețeaua www.iabilet.ro sau direct de la Hard Rock Cafe, în format fizic.

Lucia – FRTHR (official video)

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.  Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale – https://smarturl.it/lucia-samsara.

Lucia & band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Corina Ciuplea – violoncel
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe

 

https://fb.com/LuciaMariaOfficial
https://instagram.com/luciamariaofficial

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner