Concert Marissa Nadler în premieră la București, în Club Control

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Marissa Nadler în premieră la București, în Club Control

Marți, pe 24 septembrie 2019, de la ora 20:00, artista americană Marissa Nadler va concerta pentru prima dată la București, la Control Club. Apreciată pentru vocea sa de mezzo-soprană și stilul dream folk inconfundabil, cantautoarea vine în România în turneul de promovare a celui mai recent album, For My Crimes. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.


Detalii despre Marissa Nadler

Pasionată de muzică și artă încă din adolescență, Marissa Nadler este o prezență activă pe scena muzicală din Boston, de la începutul anilor 2000, având în palmares opt albume de studio. Cel mai recent, For My Crimes (Sacred Bones Records / Bella Union, 2018), este rezultatul unor explorări artistice curajoase, fiind co-produs de Lawrence Rothman și Justin Raisen (care a mai lucrat și cu Angel Olsen, Kim Gordon sau Charli XCX).

Noul album emană energii feminine puternice, datorită unui line-up de excepție: Angel Olsen, Kristin Kontrol (Dum Dum Girls) și Sharon Van Etten – backing vocals, Mary Lattimore la harpă, Patty Schemel (Hole) la tobe, Eva Gardner la bas, în timp ce multi-instrumentista Janel Leppin este responsabilă de aranjamentele orchestrale. Toate aceste artiste fac din For My Crimes un album dinamic, cu o atmosferă intimă, iar vocea hipnotizantă a Marissei Nadler – lipsită aproape cu totul de efecte – se află în centrul fiecărei piese.

Schimbând repertoriul, Droneflower – album lansat în aprilie anul acesta, de Marissa Nadler în colaborare cu Stephen Brodsky (Cave In, Mutoid Man) – este o creație tentaculară, un război al contrastelor, între întuneric și lumină, trecut și prezent, real și imaginar.
https://www.marissanadler.com/

Marissa Nadler – Blue Vapor (video):

On her moody eighth album, the Boston singer-songwriter examines the icy terrain of marital strife through the lens of her habitual gothic folk. – Pitchfork

For My Crimes is a set of perfectly framed folk songs that create a ghostly echo of a relationship breaking down. – The Line of Best Fit

An album of direct storytelling, full of intimate details that linger long after the music stops – Consequence of Sound


Concertul Marissa Nadler de la București este organizat de Control Club și Liveland.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/469450963601863/

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner