Concert NARCOTANGO la Cinema Patria din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert NARCOTANGO la Cinema Patria din Bucuresti

Pe 6 decembrie, celebra trupa Narcotango revine in Romania intr-un show special de sarbatori. Pasionatii de tango se vor putea reintalni cu cei mai bine cotati artisti ai genului, intr-un spectacol argentinian complet ce se va desfasura la Cinema Patria, incepand cu ora 19:00.

Dupa succesul inregistrat in prima parte a turneului european desfasurat in lunile august si septembrie ale acestui an, in diferite orase din Germania, Elvetia, Olanda si Polonia, baietii de la Narcotango isi vor continua turneul cu o noua serie de concerte programate pe parcursul lunilor noiembrie si decembrie. De aceasta data, indragitii artisti vor ajunge in Italia si, bineinteles, in Romania, unde vor fi asteptati la Brasov in cadrul ”Festivalului de Jazz” precum si la cinematograful Patria din Bucuresti, in data de 6 decembrie. Pentru spectacolul de la Bucuresti, Narcotango a pregatit un repertoriu mixt, compus din melodiile de succes, dar si piese cuprinse in cel mai recent material discografic.

VIDEO NARCOTANGO

https://www.youtube.com/watch?v=z5SVMiP_V3U

Narcotango a fost fondata de compozitorul si producatorul Carlos Libedinskyin, cand – dupa o perioada in care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievala si renascentista – a inceput sa ia lectii de tango. De la infiintarea sa in 2003, grupul de muzica argentiniana Narcotango a sustinut peste 30 de turnee internaționale in America si Europa, a primit doua nominalizari la premiile Latin Grammy (2009 si 2010 pentru cel mai bun album de tango), Premiul Gardel (2009 – pentru Best CD Electronic Tango), si a lansat 4 CD-uri de studio: Narcotango (2003) , Narcotango 2 (2006), CD live+ DVD – Narcotango live (2008), Limanueva (2010), iar in 2013 – Cuenco.

In august 2003, au lansat primul lor CD Narcotango, ce cotinea o muzica complet originala ce aduce un nou suflu genului muzical, un trend muzical ce a trasat o tago-ului o expresie contemporana. Stilul abordat impletea armonios sound-ul muzicii electronice cu tangou-ul, fapt ce a atras un succesul acelui album. Muzica trupei Narcotango a devenit apoi, parte din coloana sonora a filmului urban contemporan, numit Electro Tango.

Narcotango – Movie Soundtrack “Wygrany”

https://www.youtube.com/watch?v=V0fwLIEA4yE

Muzica trupei Narcotango a fost folosita de cei mai importanți coregrafi din Argentina, precum: Inaki Urlezaga si Maximiliano Guerra. In 2013, trupa a sarbatorit aniversarea a 10 ani de activitate printr-un turneu de exceptie sustinut pe toate continentele.

Biletele pentru concertul de la Cinema Patria au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematorafului Patria, Libraria Eminescu si online prin vreaubilet si www.eventim.ro

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, astfel: 55 lei pentru locurile situate la balcon si 75 de lei pentru locurile de la parter si lojă.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner