Concert Proconsul la Hard Rock Cafe

Data Vineri, 31 Ianuarie 2014
Ora 22:00
Locatie Hard Rock Cafe Bucharest, Bucuresti, Romania
Adresa Soseaua Kiseleff 32

Lasa-te invaluit de magia hiturilor Proconsul si fii gata sa stralucesti alaturi de Bodo & company, intr-un eveniment deosebit in care starul esti chiar tu! Fii vedeta impreuna cu Proconsul, pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 31 ianuarie!

Proconsul te invita sa incepi anul in lumina reflectoarelor si te asteapta in ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea sa canti alaturi de trupa ta preferata, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar si sa savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri Proconsul. Pregateste-te sa asculti si sa canti “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”, ”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, precum si alte piese de referinta din repertoriul propriu si din cel international.

Pentru concert sunt in vanzare doua categorii de bilete:
Categoria 2 (loc la mese, in sala) – 40 lei
Categoria 1 (loc la masa in fata scenei) – 60 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, la nr. 021 2066261.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: