Concert Still Corners in club Control

Prima pagină » Noutăţi » Concert Still Corners in club Control

Cu influențele care acoperă experimentele spațioase ale lui Vangelis, sunetele expansive, cinematografice ale Ennio Morricone și spectaculosul pop synth din anii 80, Still Corners este proiectul lui Greg Hughes și Tessa Murray.

Grupul s-a format la scurt timp după ce Hughes, un expatriat american, a cunoscut-o pe Murray din întâmplare la o stație de tren din Londra în 2009.
În 2010, Still Corners a lansat single-urile “Do not fall in Love / Wish on 7” prin British Great Psychedelia label “Great Pop Supplement” cu un videoclip pentru Wish, regizat de Lucy Dyson. Vânzând toate cele 700 de exemplare într-o singură zi, Sub Pop a luat nota de intamplare și a semnat rapid cu grupul. Primul lor album Creatures of an Hour a fost lansat de Sub Pop in 2011. Pana in momentul celei de-a doua inregistrari in 2013, Still Corners si-a schimbat atentia din influentele anilor ’60 in favoarea unui sunet mai sticlos, mai mult de anii 80, inspirat de Avalon de la Roxy Music . O alta lansare Sub Pop, Strange Pleasures include single-urile Fireflies (Pitchfork, Best New Track) si Sleeper Hit, The Trip.

Pentru a inregistra al treilea album, Murray si Hughes s-au mutat de la Londra la litoralul englez. Fiind inspirati de culoarea intensă a culorii întunecate a apei, au numit setul de cântece Dead Blue. Albumul, care a inclus single-ul Lost Boys, inspirat de Brian Wilson, a fost lansat sub Wrecking Light Records , label-ul lui Still Corners, în septembrie 2016 și a fost cel mai bine cotat album de pop-uri de pe Linia celor mai bune din 2016.

Still Corners se intoarce in 2018 cu un nou album, Slow Air. Evocând sunetele atmosferice cunoscute de Still Corners, Slow Air continuă călătoria trupei cu un album luxuriant, eteric, inspirat de căldura Vestului Americii.
Am vrut sa auzim chitara si tobe frumoase si o alta lume, ceva aproape indefinabil, impreuna cu o melodie clasica cu vibe. Incercam mereu sa primim sunetul pe care-l auzim in noi insine, asa ca ne-am mutat repede pentru a evita intrarea in creierul nostru. Evocă sentimentul albumului pentru mine, constant, strălucitor și frumos. ” Tessa Murray

Black Lagoon, single-ul video, prezinta trupa într-o călătorie de la deșert la ocean în căutarea unui eden pierdut. Filmat in peste o lună în Texas, Arizona și California și tras cu ajutorul unei mici camere de cinema cu handheld, trupa călătorește în America într-un mustang alb convertibil care căuta și ajunge în necunoscut.
Slow Air a fost lansat prin Wrecking Light Records pe 10 august.

http://www.stillcorners.com

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
10 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner